search

Vuokraa loma-asunto Larnakasta

Kyproksen kaakkoispuolella sijaitsee Larnaka, viihtyisä alue monine palveluineen sekä samanniminen satamakaupunki. Vuokrattu loma-asunto Larnakasta on loistava tapa viettää rentouttava loma Kyproksella.

Monet lomailijat saavat Kyprokselle saapuessaan ensivaikutelmansa saarivaltiosta Larnakassa, sillä Kyproksen merkittävin lentokenttä sijaitsee Larnakassa. Alue on tunnettu pyhiinvaelluspaikka sekä kristittyjen että muslimien keskuudessa. Satamakaupunki oli myös Betanian Lasaruksen toinen koti, missä hän asui Jeesuksen herätettyä  hänet henkiin. Näyttävä Lasaruksen kirkko on rakennettu 900-luvulla ja on loistava esimerkki Kyproksen bysanttilaisesta arkkitehtuurista. Palmujen reunustama elegantti rantapromenadi on myös upea ja purjevenesatama toimii tapaamispaikkana ympäri maailmaa saapuville purjehtijoille. Noin viisi kilometriä Larnakasta lentokentän suuntaan sijaitsee Hala Sultan –moskeija, profeetta Muhammedin tädin hauta. Turkkilaisten vuonna 1816 rakentama moskeija kohoaa suuren suolajärven rannalla palmujen ja sypressipuiden ylle. Kyseinen järvi on suosittu talvehtimispaikka flamingoille ja muille muuttolinnuille. Vuokraa loma-asunto Kyprokselta  ja pääset näkemään myös tämän historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävän kohteen.

Vuokraa loma-asunto Larnakasta

Larnakan alueella on paljon hurmaavia kyliä sekä perinteisiä taloja, joita voi myös vuokrata. Kuuluisa Lefkaran kylä kapeine kujineen ja punatiilikattoisine kivitaloineen on kenties niistä kaikkein kuvauksellisin. Se on maailmankuulu myös nypläyspitsistään sekä filigraanihopeistaan. Legendan mukaan Leonardo da Vinci vieraili Lefkarassa ja osti vanhan esineen, jonka hän myöhemmin lahjoitti Milanon katedraalille.

Yksi Välimeren itäisen alueen arkeologisista alueista on Khirokitia, joka on myös yksi Välimeren parhaiten säilyneistä esihistoriallisista asutuksista. Se on myös UNESCOn maailmanperintöluettolossa, jolle se liitettiin vuonna 1998. Loma-asunto Larnakassa on oivallinen tilaisuus tutustua myös tähän upeaan historialliseen kohteeseen!

Larnakan nähtävyydet

Phinikoudesin  rantapromenadi on erityisen kutsuva paikka heille, jotka haluavat nauttia merestä sekä auringosta. Täällä voi rentoutua alueen monista perinteisistä ravintoloista kellon ympäri ja yksinkertaisesti vain nauttia elämästä ja lomasta Kyproksella. Muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa arkeologinen museo, turkkilainen linnoitus, Lasaruksen kirkko sekä Kyklooppimuurin jäänteet.

Historiallisesti kaupunki tekee vaikutuksen myös kaivauksillaan. 1800-luvulta lähtien arkeologit ovat paljastaneet muun muassa mykeneläiset temppelit ja Kyklooppimuurin, mitkä ovat vierailun arvoisia kohteita.

Loma-asunto Larnakassa

Varaa loma-asunto Larnakasta ja nauti sen tuomasta vapaudesta

Loma-asunto Larnakassa ja sen ympäristössä tarjoaa fantastiset puitteet lomailulle ja runsaasti erilaisia mahdollisuuksia. Larnakan alueella voit nauttia upeista rannoista ja merestä, sekä ravintoloiden, baarien, kauppojen sekä nähtävyyksien monipuolisesta tarjonnasta.