search

Vuokraa loma-asunto Famagustasta

Valkoisten hiekkarantojen ympäröimät suositut lomakohteet Ayia ja Protaras sijaitsevat Kyproksen kaakkoisrannikolla Famagustan alueella. Alueella oli aiemmin lähinnä hiljaisia kalastajakyliä, mutta nykyään Famagustan alue on täynnä elämää. Vuokraa loma-asunto Famagustasta ja nauti Välimeren azurinsinisistä vesistä tai risteile pitkin Kyproksen rannikkoa. Cape Grecon niemimaa on paratiisi kaikille sukelluksesta ja snorklauksesta innostuneille. Alueelta löytyy runsaasti vedenalaisia luolia, vaikuttavia jyrkänteitä ja kalliorinteitä, jotka ovat sekä upeita katsella että tutkia. Merielämään keskittyvä museo on hauska ajanviettopaikka lapsiperheille. Ayia Napassa sijaitsevasta Thalassan museosta löydät jäljennöksen 300-luvulta peräisin olevasta kauppalaivasta. Aiya Napan laidalla oleva valtava Water World –vesipuisto on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille, tai muuten vain vesileikeistä nauttiville. Kreikkalainen mytologia on teemana monissa kohteissa. Vuokraa huvila tai huoneisto Kyprokselta ja sinun on mukava palata loma-asunnolle lepäämään ja rentoutumaan vietettyäsi päivän ulkosalla upeiden nähtävyyksien ja aktiviteettien parissa.

Vuokraa loma-asunto Famagustasta

Famagustan hurmaava satama

Famagusta on myös Kyproksen toiseksi suurimman kaupungin nimi, ja siellä sijaitsee myös saarivaltion tärkein satama. Kaupungin keskustaa ympäröi vanha linnanmuuri. Kaupungissa, erityisesti Othellon tornissa, näkyy myös runsaasti venetsialaisia vaikutteita. Othellon torni on aikoinaan toiminut kaupungin porttina. Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat esimerkiksi muinainen linnoitus sekä 1300-luvulla rakennettu goottilaistyylinen Pyhän Nikolaksen katedraali, joka toimii nykyään moskeijana. Kaupungista löytyy myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joihin on mukava pistäytyä lepäämään. Loma-asunto Famagustassa on loistava mahdollisuus tutustua myös Famagustan upeaan satamakaupunkiin.

Vuokraa loma-asunto Famagustasta ja nauti historiasta

Seudulle erittäin tärkeitä kohteita ovat Famagustan pohjoispuolella sijaitsevat suuret arkeologiset alueet, jotka perustettiin 1000-luvulla eaa. mutta hylättiin vuonna 648. Ihmisiä muutti paikalle Salamiista, ja raunioita tuolta ajalta on edelleen olemassa. Famagustan pienestä kylästä kehittyi yksi on kristillisen maailman rikkaimmista kaupungeista, kun Palestiinasta paenneet kristityt hakivat alueelta turvaa. Yksi Kyproksen tärkeimmistä luostareita on Barnabaksen luostari, joka toimii nykyään arkeologisena museona ja siellä järjestetään erilaisia näyttelyitä. Alue on kärsinyt vuosien saatossa useista maanjäristyksistä, mutta sinulla on yhä loistava tilaisuus tutustua kaupungin keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakentamiseen, joten vuokraa loma-asunto Kyprokselta ja nauti maan ja sen eri alueiden tarjonnasta!