Uima-altaalliset loma-asunnot Kroatiassa

Uima-altaallinen loma-asunto tai huvila tarjoaa upeat olosuhteet onnistuneelle lomalle. NOVASOLin kautta löydät laajasta valikoimastamme laadukkaat huvilat Kroatiasta uima-altaalla ja varauksen voit tehdä suoraan netissä. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua varauksenteon kanssa.

Vuokraa uima-altaallinen loma-asunto Kroatiasta

Miksi juuri NOVASOL?

NOVASOL on toiminut loma-asuntojen välittäjänä jo vuodesta 1968 lähtien. Siksi, tiedämme, kuinka tärkeä oma uima-allas monille on. Se ei tietenkään ole edellytys onnistuneelle Kroatian lomalle, mutta se voi antaa tarvittavan loppusilauksen.

Kun varaat NOVASOLin kautta, tiedät varaavasi suoraan toimittajalta. Vaikka kaikki loma-asuntomme ovat yksityisomisteisia, NOVASOL ei ole portaali johon kuka tahansa voi lisätä vuokrailmoituksensa. Ennen kuin asunto on vuokrattavissa NOVASOLin kautta, edustajamme tarkistavat kaikki tiedot oikeiksi vierailemalla kohteessa. Vasta tämän jälkeen allekirjoitamme sopimuksen omistajan kanssa ja annamme näin laatutakuun asiakkaillemme. Tänä päivänä meillä on Kroatiassa runsaasti työntekijöitä, jotka matkustavat eri puolille Kroatiaa ja vierailevat uusissa, vaatimuksemme täyttävissä loma-asunnoissa ja huviloissa. Tämän ansiosta voimme tarjota sinulle yli 8000 loma-asunnon valikoiman Kroatiasta.

Yksi hyvä syy varata loma-asunto tai huvila Kroatiasta on niiden sisältämä ’All inclusive’ -paketti. Tämä tarkoittaa sitä, että loppusiivous, petivaatteet, pyyhkeet, käyttökustannukset sekä turistiverot sisältyvät vuokrahintaan! Tämän lisäksi kaikkiin suoraan kotisivujemme kautta tehtyihin varauksiin sisältyy automaattisesti myös Turvapakettimme, joka sisältää peruutusturvan. Turvapakettimme sisältyy kaikkiin varauksiin kohdemaasta riippumatta.

All inclusive

Suurista huviloista viihtyisiin uima-altaallisiin asuntoihin

Suuresta valikoimastamme löydät helposti juuri sellaiset loma-asunnot Kroatiasta, jotka vastaavat sinun toiveitasi.

Kuinka lähellä merta haluat majoittua? Toivotko huvilaan poreallasta? Haluatko pyykin- sekä astianpesukoneen? Vaihtoehtoja on monia, ja kotisivuiltamme voit valita juuri ne hakukriteerit, jotka ovat sinulle tärkeitä. Valitsemalla haluamasi matkustusajankohdan, saat listan niistä vapaana ja varattavissa olevista loma-asunnoista Kroatiassa, mitkä sopivat hakukriteereihisi.

Ei ole epätavallista, että suuri ystäväporukka tai useampi perhe haluaa viettää loman yhdessä. Voimme iloksemme ilmoittaa, että valikoimastamme löydät myös suuret uima-altaalliset huvilat Kroatiasta. Saadaksesi listan sopivista vaihtoehdoista, sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa hakuvaiheessa, kuinka monta majoittujaa seurueeseenne kuuluu. Mikäli löydät tarpeeksi tilavan huvilan, älä aikaile turhia varauksesi kanssa - nopeat syövät hitaat myös tässä asiassa!

Mikäli haluat mieluummin vuokrata loma-asunnon Kroatiasta, valikoimastamme löytyy luonnollisesti myös uima-altaallisia asuntoja. Toisinaan allas on yksityinen ja ainoastaan sinun ja seurueesi käytössä, mutta välillä kyseessä on yhteinen allas, joka jaetaan muutamien muiden loma-asuntojen kanssa. Tämä mainitaan loma-asunnon kohdetiedoissa yhteinen allas -merkinnällä.

Mistä päin Kroatiaa voit vuokrata talon uima-altaalla?

Meidän ja monien muiden mielestä loma-asunto Kroatiasta on täydellinen tapa tutustua maahan ja sen tarjontaan. Löydät sinulle ja perheellesi sopivat uima-altaalliset loma-asunnot ja huvilat kaikkialta Kroatiasta, mutta erityisesti rannikko- ja saarialueilla niitä on tarjolla runsaasti.

Löydät valikoimaistamme runsaasti huoneistoja ja huviloita Istrian alueelta, missä sijaitsevat myös suositus Pulan ja Medulin kaupungit. Muita alueita, joista löydät loma-asunnot Kroatiasta, ovat Dalmatia ja Kvarnerinlahti. Mikset vuokraisi loma-asuntoa Kroatian rannikolta vaikkapa yhdeltä Adrianmeren kauniista saarista? Kroatian saaristo kattaa yli 1000 saarta, joihin kuuluvat muun muassa Brac, Hvar, Krk, Pag ja Rab. Mikä Kroatian saarista on sinun suosikkisi?

Jos päätät vuokrata uima-altaallisen loma-asunnon Kroatiasta, virkistävä pulahdushetki on aivan ulottuvillasi silloin, kun kaipaat helpotusta paahtavassa kuumuudessa. Mikäli vuokraat loma-asunnon Kroatiasta kesäkuussa, voit nauttia muun muassa musiikkifestivaaleista Splitissä tai Zagrebissa. Jos taas suosit mieluummin rauhallista oleskelua kotosalla, voit aina rentoutua loma-asuntosi tai huvilasi uima-altaalla ja nauttia kauniista ympäristöstä ja upeasta auringonpaisteesta. Vuokraa uima-altaallinen loma-asunto Kroatiasta kauttamme ja pääset takuuvarmasti nauttimaan upeasta loma-ajasta!

Uima-altaallinen loma-asunto Kroatiassa

Varaa talo uima-altaalla NOVASOLin kautta!

Luonnollisesti voit aina tutustua myös muihin Kroatian lomakohteisiimme. Mutta kun vuokraat uima-altaallisen loma-asunnon juuri NOVASOLilta, ja saat sen mukana runsaasti etuja. Olemme Euroopan johtava loma-asuntojen välittäjä, jonka ansiosta voimme tarjota sinulle laajan ja monipuolisen valikoiman loma-asuntoja. Tarkistamme kaikki kohteet ennen kuin otamme ne valikoimiimme. Tällä voimme taata parhaan mahdollisen laadun sinulle ja muille asiakkaillemme. Uima-altaiden suhteen meille on erittäin tärkeää, että niistä pidetään asianmukaista hyolta. Tästä syystä meillä on käytössä uima-altaiden huoltojärjestelmä. Halusit sitten vuokrata uima-altaallisen talon tai yksinkertaisemman loma-asunnon meren läheisyydestä, olet tervetullut NOVASOLille!