search

Vuokraa loma-asunto Zagrebista

Lomaksi asunto Kroatian pääkaupungista

Kroatiassa NOVASOL ei tarjoa ainoastaan loma-asuntoja uima-altaalla meren läheisyydestä, vaan tarjonnasta löytyy myös mahdollisuuksia vuokrata loma-asunto Zagrebista. Zagreb on Kroatian pääkaupunki ja samalla myös maan suurin kaupunki. Täällä saat tutustua kaupunkiin, jolla on paljon luonnetta. Koostaan huolimatta, paljon Zagrebin charmista tulee suoraan kaupungin sydämestä. Loma Zagrebissa sisältää tutkimusmatkan tavoin lukemattomia tutustumisen arvoisia asioita seikkailunhaluisille matkailijoille.

Manner-Kroatiassa sijaitseva Zagreb on Kroatian hallinnollinen, kulttuurinen, taloudellinen sekä poliittinen keskus. Lisäksi neljäsosa Kroatian väestöstä asuu täällä. Vietettyäsi vähän aikaa Zagrebissa, ymmärrät miksi tästä kaupungista on viime vuosien aikana  tullut suosittu matkakohde. Kaupungilla on kaikki mielenkiintoiseen ja jännittävään kaupunkilomaan tarvittavat ainesosat. Täällä voit osallistua energiseen yöelämään, tutustua rikkaaseen historiaan, taiteeseen ja arkkitehtuuriin sekä saada uusia kulinaarisia vaikutteita. Tutustu kaikkeen, mitä Kroatian pääkaupungilla on tarjota ja vuokraa loma-asunto Zagrebista.

Vuokraa loma-asunto Zagrebista

Nähtävyydet ja vetonaulat

Kun loma-asunto Zagrebista on tullut tutuksi, on aika lähteä tutkimaan kaikkea sitä, mitä kaupungilla on sinulle tarjota. Tutkimusmatka on hyvä aloittaa Ban Jelacic:sta, keskellä kaupunkia sijaitsevasta torista. Tämä on loistava aloituspaikka monille kaupungin nähtävyyksille. Lisäksi voit suunnata Zagreban katedraaliin, joka on alun perin rakennettu 1300-luvulla, mutta maanjäristysten johdosta useasti jälleenrakennettu lähivuosina. 

Pienen kävelymatkan päässä katedraalista löydät värikkään Colacin kauppatorin. Täällä tunnelma on energinen ja mahdollisuus paikallisten ruokalajien maistamiseen on loistava. Kun olet kylläinen ruuasta ja vaikutteista, St Mark:n kirkko voi olla seuraava pysäkki. Kyseinen kirkko on yksi Zagrebin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja se on rakennettu 1300-luvulla. Kirkon kaunis katto on koristeltu Kroatian, Dalmatian ja Slavonian vaakunoilla. Kirkon on sisältä koristellut kuuluisa kroatialainen taiteilija Ivan Mestrovic. 

Kulttuuri- ja luontoelämykset

Jos haaveesi on vuokrata loma-asunto Manner-Kroatiasta, Zagreb on moitteeton valinta. Kaupunki ei ehkä voi tarjota rantaelämää, mutta korvaa sen hienosti rikkaalla kulttuurilla. Zagrebin kohdalla voidaan epäilemättä sanoa, että väestö näkee kulttuurin tärkeänä osana jokapäiväistä elämää; sijaitseehan kaupungissa jopa 30 teatteria. Zagreb on lisäksi saanut ”museokaupungin” leiman, sillä siellä on enemmän museoita, kuin missään muussa maailman kaupungissa. 

Luontoelämykset eivät ole kaukana, kun suunnitelmissa on vuokrata loma-asunto Zagrebista. Lukemattomat puistot, metsät ja järvet sekä myöskin Medvednican vuori tarjoavat upeita mahdollisuuksia heille, jotka etsivät aktiivista lomaa Kroatiasta. 1035 metriä korkea Medvednican vuori sijaitsee Zagorjen alueen eteläisellä rajalla. Vieraile keskiaikaisessa linnassa ja nauti henkeäsalpaavista kaupunkimaisemista, koe rehevien metsien rauhoittava tunnelma tai kokeile perinteistä ruoka-annosta ”grah s kobasicom” – makkaraa ja papuja.

Vuokraa loma-asunto Zagrebista

Vuokraa loma-asunto Zagrebista NOVASOLin kautta

Jännittävät ruokailukokemukset, historia, kaunis arkkitehtuuri ja luonto ovat vain muutamia asioita, jotka odottavat sinua Zagrebissa. Täällä on jotakin jokaiselle. Loma-asunto Manner-Kroatiassa tarjoaa vaihtelua Zagrebin sykkeestä maaseudun rentouteen. 

NOVASOLilla on monia loma-asuntoja Kroatiassa ja jos valitset pääkaupungin kohteeksesi, sinulle on taattu mukava tukikohta Kroatian eläväisimmästä kaupungista. Kaikkiin Kroatian loma-asuntoihimme kuuluu hintaan tietyt etuudet ja kohteet ovatkin siksi  ”all inclusive”. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi vuodevaatteista, loppusiivouksesta tai kulutuskustannuksista, sillä ne kuuluvat hintaan. Tutustu laatuvakuutettuihin Zagrebin loma-asuntoihimme nettisivuillamme tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään seuraavalle matkallesi sopivan loma-asunnon.