search

Vuokraa loma-asunto Samoborista

Loma-asuntoja Kroatian Samoborissa

Unelmoitko lomasta, jonka aikana voit nauttia sekä luonnosta, että mielenkiintoisesta kaupunkielämästä? Jos vastasit kyllä, Samobor on loistava kohde sinulle! Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta, jolloin näyttävät vuoret sekä rehevät metsät löytyvät käytännössä takapihaltasi. Kaupungin hurmaava keskusta on kävelymatkan päässä ja jos haluat nähdä ja kokea vieläkin enemmän, Kroatian suuremmat kaupungit ovat helposti saavutettavissasi. Vuokraa loma-asunto Samoborista NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä ihanalla kaupungilla on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Samoborista

Manner-Kroatian aktiviteetit

Samoborin kaupunki sijaitsee samannimisen vuoren itäisellä rinteellä, joten vuokraamalla loma-asunnon täältä, pääset hyvin lähelle mitä kauneinta Kroatian luontoa. Yksi kolmasosa kaupungin alueesta on metsän peitossa ja alueelta löytyykin noin 200 kilometrin edestä patikointireittejä. Tämä kertoo siitä, että Samobor on ehdottomasti etenkin luontorakkaiden sekä aktiivista lomaa etsivien unelmakohde. Pakkaa siis mukaan hyvät patikointikengät tai hyppää pyörän selkään ja lähde retkelle uskomattomiin maisemiin. Loma-asunto Samoborista mahdollistaa tämän kaiken.

Jos patikointi ja pyöräily eivät ole niinkään sinun juttujasi, vieraile Grgosin luolassa, jota on luonnehdittu Luoteis-Kroatian kauneimmaksi luolaksi. Siitä tulee epäilemättä unohtumaton kokemus lomallasi Samoborissa.

Nähtävyydet ja vetonaulat Samoborissa

Samoborin juuret turistikaupunkina johtavat aina vuoteen 1810 asti, joten kaupungilla on pitkä kokemus vieraiden toivottamisesta tervetulleiksi. Kaupunki itsessään on äärimmäisen kaunis; kadut ovat mukulakiveä ja talot vievät sinut historiallisen ulkonäkönsä ansiosta aikamatkalle menneisyyteen. Vuokraa loma-asunto Samoborista ja tutki rauhassa kaupungin katuja ja kujia ja istahda välillä nauttimaan kahvia tai paikallisia herkkuja.

Jos suuntaat Samoboriin talvilomalla, saatat saada kokea värikkään karnevaalin, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Juhlan aikana ihmiset pukeutuvat hauskasti ja käyttävät erilaisia naamioita. Karnevaali päättyy pitoihin, joissa ”Fasnik” nukke, joka edustaa karnevaalin prinssiä, poltetaan varmistukseksi ja toiveena siitä, että tuleva vuosi olisi vapaa negatiivisuudesta. 

Lomallasi kannattaa myös käydä tutustumassa Tepec-kukkulalla sijaitseviin Samoborin linnan raunioihin, jotka löytyvät vain kymmenen minuutin kävelymatkan päästä kaupungin keskustasta. Raunioita edeltänyt linna on peräisin 1300-luvulta. 

Kulttuurisia sekä luontoaktiivisia elämyksiä täynnä olevan päivän jälkeen on mukava vielä maistella paikallisia herkkuja kaupungin keskustassa, tai vaikka ottaa niitä mukaan loma-asunnollesi maisteltaviksi. Kannattaa kokeilla esimerkiksi ”rudarska greblica” nimistä herkullista juustokakkua, joka tehdään edelleen vanhan reseptin mukaan. Tai ehkä haluat maistaa kaupungin pienessä leipomossa tehtyä kakkua, joka sisältää muun muassa lehtitaikinaa sekä vaniljakastiketta, ja jonka resepti on ollut suosittu jo sukupolvien ajan. 

Vuokraa loma-asunto Samoborista

NOVASOLin loma-asunnot Manner-Kroatiassa

Loma Kroatiassa tarjoaa laajan valikoiman mielenkiintoisia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä ja NOVASOLin loma-asunto antaa sinulle loistavan perustan tutustua niihin kaikkiin lomallasi Manner-Kroatiassa. Omatoiminen loma-asunto antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella lomasi sisällön täysin sen mukaan, miten itse haluat. Lomaillessasi Samoborissa kannattaa lisäksi vuokrata auto, koska siten on helppo ja kätevä tutustua maan muihin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Esimerkiksi Kroatian pääkaupunki Zagreb sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Samoborista. Vuokraa loma-asunto Samoborista NOVASOLin kautta ja pääset nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kaupungista ihanan majoituksen puitteissa.