Loma-asunnot Slavoniassa

Unelmoitko seikkailuntäyteisestä lomasta? Kiehtovatko sinua enemmän upeat vuoret, henkeäsalpaavat maisemat ja loputtomat kauniit näkymät, kuin rannat ja meri? Jos kyllä, itäisessä Kroatiassa sijaitseva Slavonian alue on sopiva vaihtoehto juuri sinulle. NOVASOL tarjoaa monia loma-asuntoja ja huoneistoja Slavoniassa ja voit itse valita niistä sinulle mieleisimmän. Haluatko majoituksen omalla uima-altaalla tai saunalla? Onnistuu! Lapset ovat tietenkin myös tervetulleita ja voit ottaa lomallesi mukaan jopa koirasi, sillä useimmat meidän loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä. Jos suuntaat lomallasi Kroatian keskiosaan, käytössäsi ovat monet mahdollisuudet tutustua alueeseen sekä Kroatian historiaan ja kulttuuriin. Lähde vaellukselle, vuokraa pyörä tai pakkaa piknik-kori täyteen herkkuja ja suuntaa kävelylle joen rannalle. Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta ja pääset nauttimaan kaikista näistä mahdollisuuksista upealla Slavonian alueella!

Loma-asunnot Slavoniassa

Varaa loma-asunto Slavoniasta

Loma-asunnot Slavoniassa antavat sinulle loistavan perustan päästä tutustumaan Kroatian kiehtovaan historiaan, sillä Slavonia on totisesti Kroatian historiallista aluetta. Voit myös vierailla Kroatian suurissa kaupungeissa, joissa pääset uppoutumaan lisää historian havinaan. Slavonian alue yltää idässä aina Serbian rajalle asti ja sen reunoilla virtaavat Danuben suuret joet Save ja Drau. Loma Slavoniassa tarjoaa loistavat mahdollisuudet sekä kaupunkilomaan, että upean luonnon tutkimiseen. Lisäksi Kroatia on tunnettu sen herkullisista erikoisuuksistaan. Jos lomallasi suuntaat Kroatian keskiosaan, löydät monia maja- ja maalaistaloja, joissa voit rauhoittua ja maistella monia ihania herkkuja. Monilla maatiloilla on myös tarjolla tuoreita juustoja, lihoja, hedelmiä sekä kasviksia ostettaviksi, kuten myös monilla paikallisilla markkinoilla ja toreilla. Varaa loma-asunto Slavoniasta ja vietä ihana loma täynnä historiaa, kulttuuria ja herkullista ruokaa kauniilla Manner-Kroatian seudulla!

Retkiä lomallasi Slavoniassa

Slavonian lomasi aikana voit rauhassa rentoutua loma-asunnossasi, tehtyäsi reissuja läheisiin suuriin kaupunkeihin. Esimerkiksi Osijek ja Slavonski Brod ovat kaupunkeja, mitkä ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Osijek on Kroatian neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Slavoniasta itään päin, Drava-joen läheisyydessä. Kaupungilla on paljon tarjottavaa. Voit vaikka vierailla yhdessä Osijekin monista museoista tai teattereista. Niissä voit oppia lisää Kroatiasta ja upottautua maan kulttuuriin esimerkiksi näytelmien kautta. Mikä parasta, loma-asuntosi on lähellä tätä kaikkea. Osijekista löytyy myös eläintieteellinen puutarha, johon sisältyy myös akvaario. Kyseessä on Kroatian suurin eläintarha ja siellä elääkin yli 100 erilaista eläinlajia. Voit ihastella sekä maan kamaralla eläviä eläimiä, että veden asukkeja. Lomallasi Manner-Kroatiassa voit tietysti löytää paikallisia eläimiä myös vapaana luonnosta.

Loma-asunnot Slavoniassa

Luontoa loma-asuntosi ympärillä Slavoniassa

Slavoniassa loma-asuntoasi ympäröi toisella puolella laaja alankoalue ja toisella puolella kauniit vuoret. Täällä voit lähteä vaikkapa patikoimaan, kiipeilemään, pyöräilemään tai vuorikiipeilemään. Voit myös pulahtaa uimaan yhteen alueen monista järvistä tai meloa kanootilla jokea pitkin. Kokeile kalastamista ja nappaa päivän illallinen, jonka voit itse valmistaa Slavonian loma-asunnollasi. Osijekin kaupungista löytyy lisäksi Kopacki Rit -niminen luonnonpuisto, joka on Keski-Euroopan suurin luonnollinen kosteikko. Vierailun arvoinen on myös Erdutin kaunis viinikaupunki. Kroatiassa on 19 luonnon- ja kansallispuistoa, joten luontorakkaat matkailijat saavat varmasti rahoilleen vastinetta lomallaan Kroatiassa. Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta NOVASOLin kautta ja koe Slavonian kiehtova luonto.