search

Vuokraa loma-asunto Krapinske Toplicesta

Loma-asuntoja Kroatian Krapinske Toplicessa

Unelmoitko rentouttavasta lomasta kauniissa ympäristössä? Manner-Kroatian Krapinske Toplice saattaa silloin olla juuri oikea valinta sinulle. Tämä hurmaava matkakohde tarjoaa kaikkea henkeäsalpaavasta luonnosta historiallisiin linnoihin. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman ihania loma-asuntoja ympäri Kroatiaa ja meillä voit valita niistä itsellesi kaikista mieleisimmän ja toiveitasi vastaavan. Matkustitpa sitten ystävien, perheen tai puolisosi kanssa, meiltä löytyy juuri teidän näköisenne loma-asunto Krapinske Toplicesta ja muualta Manner-Kroatiasta.

Vuokraa loma-asunto Krapinske Toplicesta

Luonnonkaunis Kroatia

Ei ole salaisuus, että Kroatian luonto on aivan omaa luokkaansa. Kroatiasta löytyy kaikkea näyttävistä vuorista upeaan kasvillisuuteen ja eläimistöön. Jos aikeissasi on vuokrata loma-asunto Krapinske Toplicesta, pääset ihailemaan Kroatian luonnon uskomatonta monimuotoisuutta omin silmin paikan päälle. 

Medvednican luonnonpuisto on loistava esimerkki siitä, kuinka kaunista Kroatian luonto voikaan olla. Täällä pääset kokemaan näyttävät vuoret, rehevät laaksot sekä aaltoilevat vesilähteet unohtumattomalla tavalla. Jos haluat oppia lisää alueen luonnosta, Kamenjak Stubicke Toplice patikointireitin varrelle on vierailijoita varten aseteltu kylttejä, joissa kerrotaan alueen luonnosta ja historiasta tarkemmin. Krapinske Toplice on loistava kohde myös pyöräilijöille. Alueelta löytyy laajoja pyöräilyreittejä upeissa maisemissa ja tämä yhdistelmä ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Lisäksi loma-asunto Krapinske Toplicesta tuo sinut lähelle Manner-Kroatian loistavia golf-mahdollisuuksia.

Krapinske Toplicen nähtävyydet

Krapinske Toplicella on pitkä historia kylpyläkapunkina; kaupungin ensimmäinen uima-allas rakennettiin vuonna 1658. Tuolloin niin sanottu uima-allas tarkoitti maahan kaivettua kuoppaa, jota ympäröi tammipuut, mutta tänä päivänä Krapinske Toplicessa voit vierailla Aqua Vivae -nimisessä vesipuistossa, joka on kooltaan jopa 18000 neliömetriä. Kaupungin turismi juontaa juurensa vuoteen 1868, jolta on löydetty silloisen majoituksen hinnasto. 

Kaupungin ulkopuolelta löytyvät Veliki Taborin sekä Trakoscanin linnat. Veliki Tabor on goottilainen linna traagisella historialla; keskiajalla Veliki Taborin omistajan poika oli rakastunut köyhään tyttöön, mitä pojan isä ei hyväksynyt, joten hän hukutti tytön. Tarina kertoo, että vielä tänäkin päivänä linnan sisällä voi kuulla tytön itkun. Onneksi Trakoscanin linnalla ei ole yhtä traagista menneisyyttä, mutta siitä, miten linna sai nimensä, on olemassa monia legendoja. 

Jos rakastat palata matkaltasi kotiin matkalaukku täynnä uusia vaatteita, kannattaa Krapinske Toplicen lomasi aikana käydä Rosen designer outletissa. Täällä pääset shoppailemaan sydämesi kyllyydestä ja löydät varmasti kotiin viemisiä. Loma-asunto Krapinske Toplicesta mahdollistaa monia unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia, jotka saavat sinut palaamaan Kroatian kiehtovaan maahan toistekin.

Vuokraa loma-asunto Krapinske Toplicesta

Retkiä Krapinske Toplicen lomasi aikana

Mikäli suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Manner-Kroatiasta, on hyödyllistä vuokrata myös auto, jotta pääset vapaasti ja helposti tutustumaan alueen moniin nähtävyyksiin ja elämyksiin. Auton avulla pääset helposti esimerkiksi Kroatian pääkaupunkiin, Zagrebiin, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Krapinske Toplicesta. Zagrebissa voit vierailla mielenkiintoisissa museoissa, tutkia kaunista vanhaa kaupunkia ja maistella kroatialaisia perinneherkkuja monissa ravintoloissa ja kahviloissa. Jos haluat kokea Kroatian upean ja kuuluisan rannikon, voit matkustaa esimerkiksi rannikkokaupunkeihin Opatijaan tai Rijekaan. Näihin kohteisiin matkaa on noin kaksi tuntia, joten etenkin jos mukanasi on lapsia, on suositeltavaa pitää matkan aikana yksi tai useampi pysähdys.