search

Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta

Manner-Kroatia on monipuolinen kohde ja tarjoaa rauhallisen, rentouttavan ja seesteisen ympäristön lomanviettoon, sekä upean luonnon ja runsaasti erilaisia tapahtumia esimerkiksi maan pääkaupungissa Zagrebissa. Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta, jolloin sinulla on loistava sinulla on loistava tilaisuus nauttia myös hyvinvointimatkailusta sekä historiasta, sillä alueelta löytyy runsaasti kauniita rakennuksia sekä luonnonsuojelualueita.

Tutustu tarjontaamme ja hae loma-asuntoja Manner-Kroatiasta helposti kotisivuiltamme. Lisätietoja tästä upeasta alueesta löydät tältä alueelta, ja olet totta kai tervetullut katsastamaan NOVASOLin muut loma-asunnot Kroatiassa ja varaamaan unelmiesi huvilan tai huoneiston kauttamme.

Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta

Zagreb

Zagreb on Kroatian pääkaupunki sekä hallinnon, kulttuurin ja politiikan keskus. NOVASOLilta löydät runsaasti huoneistoja, jotka sijaitsevat Zagrebin keskustassa sekä kaupungin ympäristössä. Loma-asunto Manner-Kroatiassa tarjoaakin loistavan mahdollisuuden tutkia myös maan upeaa pääkaupunkia kätevästi omalta loma-asunnolta käsin.

Zagrebissa asuun noin neljännes koko Kroatian väestöstä. Kaupungilla on rikas historia, mielenkiintoista arkkitehtuuria sekä runsaasti erilaisia kulttuuritapahtumia. Kaupunkikeskusta on hyvin vehreä, ja viheralueita löytyy ympäri kaupunkia. Suosituin puisto on kenties Zrinjevac, joka tunnetaan plataanikujistaan. Puut on tuotu Zagrebiin satoja vuosia sitten Triestestä. Zagrebia on helppo ihastella koko komeudessaan kaupungin pohjoispuolella sijaitsevassa Strossmaerovossa.

Kasvitieteestä kiinnostuneille suosittelemme keskustasta löytyy kasvitieteellistä puutarhaa, jossa kasvaa yli 1000 erilaista kasvia. Lähellä keskustaa sijaitsee Medvednican vuoristoalue, joka on suosittu lomapaikka kaupunkilaisten keskuudessa. Zagrebin itäosassa sijaitseva Maksimir on kaupungin suurin puisto, jossa toimii myös eläintarha. Kroatian pääkaupunki Zagreb on kulttuurikaupunki, jonka 30 teatteria, museot sekä galleriat ovat erinomaisia kohteita kaikille kulttuurista nauttiville. Urheilu- ja hyvinvointikeskus Jarum tarjoaa kesäisin pyörä- ja kävelykierroksia. Medvednican huippu ja Sljeme ovat suosittuja erityisesti talvikausina, mutta hyviä kohteita muinakin vuodenaikoina.

Slavonia

Kun matkustat Manner-Kroatiaan, yksi vaihtoehto on vuokrata loma-asunto Slavoniasta. Slavonia sijaitsee maan itäosassa ja on yksi Kroatian suurimmista alueista. Seudun järvien, metsien sekä jokien, kuten Sava, Drava ja Tonava, ansiosta Slavonia on yksi Kroatian suurimmista ja kehittyneimmistä alueista.  Mikäli kaipaat rauhalliselle lomalle ja haluat kokea maalaisympäristön, Slavonia on erinomainen vaihtoehto. Siellä voit nauttia kalastamisesta ja muusta maaseutumatkailun tuomista iloista.

Drava-joen varrella sijaitseva Osijek on Slavonian alueen suurin kaupunki. Seudun maasto on pääasiallisesti hyvin tasaista, mutta alueelta löytyy myös neljä vuorta, Psunj, Papuk, Krndija ja Dilj, jotka ympäröivät Pozegan laaksoa. Paikkaa kutsutaan myös nimellä roomalaisten Vallis Aurea, kultainen laakso, jonka arkeologisia osia on peräisin jopa 6000 eaa.

Luontointoilijat nauttivat takuuvarmasti Kopacki Ritin luonnonpuistosta,  jonka alueella asuu 285 lintulajia sekä erilaisia sammakkoeläimiä, matelijoita sekä 54 nisäkäslajia. Kopacki rit on täydellinen paikka luonnossa rentoutumiseen. Slavonian alueella on myös runsaasti linnoja sekä huvloita, joista osa on muutettu museoiksi tai hotelleiksi. Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta, suuntaa lomalle Slavoniaan ja tutustu seudun tarjontaan. NOVASOLin kautta vuokraat loma-asunnot Kroatiasta helposti ja turvallisesti suoraan netissä.

Loma Kroatiassa

Keski-Kroatia

Keski-Kroatia on rauhallinen ja rentouttava alue, joka tarjoaa loistavat puitteet ainutlaatuiselle lomalle. Kokeaksesi Keski-Kroatian mahdollisimman aidosti, suosittelemme vuokraamaan loma-asunnon Kroatiasta. NOVASOLin valikoima kattaa kaikkiaan yli 10 000 huvilaa ja huoneistoa ympäri Kroatiaa.

Kroatian pohjoisosassa sijaitseva alue ympäröi maan pääkaupunkia Zagrebia, ja alueelta löytyvät keskiaikaiset linnoitukset, kuten Varazdin ja Koprivnica, ovat vierailemisen arvoisia. Keski-Kroatian museot sekä linnat (esim. Trakoscan) ovat vuosittain myös suosittuja käyntikohteita turistien keskuudessa.

Krapinesta löydät  1200 neliömetriä suuren neandertalilaismuseon, joka on yksi Kroatian nykyaikaisimmista arkeologiaan keskittyneistä museoista. Museon arkkitehtuuri on hyvin erikoinen, ja museolta on suora tieyhteys läheiselle Husnjakovo-vuorelle. Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta ja voit kokea alueen koko tarjonnan.

Lika

Yksi Manner-Kroatiaan kuuluvista alueista on Lika, maan lounaisosassa sijaitseva alue, mistä löydät kuuluisan Plitvicen kansallispuiston. Likan alueella sijaitsevat kaupungit Otocac, Brinje, Gospic ja Gracac, jotka pitävät sisällään mielenkiintosia nähtävyyksiä. Vieraile esimerkiksi Gospicin katedraalissa, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa Otocacissa, Brinjen linnassa tai Stikada-järvellä Gracacissa. Tämä alue Manner-Kroatiassa pitää sisällään monia upeita luontokohteita löydettäväksi ja tutkittavaksi. Lähde matkaan loma-asunnoltasi ja ota selvää, mitä kaikkea Likalla on tarjottavanaan. Saat varmasti kokea ainutlaatuisia ja aitoja lomaelämyksiä, mikä tekee Likan alueesta täydellisen kohteen heille, jotka kaipaavat lomaltaan jotakin uutta.

Loma-asunnot Kroatiassa

Vuokraa loma-asunto Manner-Kroatiasta

Tänä päivänä löydät NOVASOLilta yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiasta, mikä tekee siitä erittäin suositun ja monipuolisen lomakohteen. Herkullinen ruoka, miellyttävä ilmasto, upea luonto, ystävälliset ihmiset... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta siinä jo muutama syy vuokrata huvila tai huoneisto Kroatiasta. NOVASOLin loma-asunnot Manner-Kroatiassa ja ympäri maata ovat osa All inclusive –konseptia, joten kaikki lisäkulut (käyttökustannukset, liinavaatteet, liinavaatteet, pyyhkeet  turistiverot) sisältyvät jo vuokrahintaan. NOVASOLin ja Kroatiassa sijaitsevien loma-asuntojen konseptia ei tule kuitenkaan sekoittaa hotellien täysihoitoon.Vuokrattu loma-asunto Manner-Kroatiasta on siis helppo tapa nauttia lomasta täysin siemauksin.