search

Vuokraa loma-asunto Susakin saarelta

Suunnitteletko loma-asunnon vuokraamista Kroatiasta? Pohtiessasi vaihtoehtoja kannattaa muistaa, että kiehtovien ja monipuolisten mantereelta löytyvien kohteiden lisäksi Kroatian lukemattomilta saarilta Adrianmerestä löytyy toinen toistaan ihanampia kohteita koko perheen iloksi. Esimerkiksi loma-asunto Susakin saarelta tarjoaa mahdollisuuden mitä täydellisimmän lomamatkan viettämiseen. Susak sijaitsee hyvin suositulla Kvarnerinlahden alueella, joka on alueena hyvin suosittu lomailukohde. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Kvarnerinlahdella, joista voit itse valita omaan lomatyyppiisi parhaiten sopivan kohteen. Matkustitpa sitten esimerkiksi kahdeksan hengen suurporukalla, lasten kanssa tai kahdestaan puolisosi kanssa, NOVASOLin kautta löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva loma-asunto Kvarnerinlahdelta. 

Vuokraa loma-asunto Susakin saarelta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja

Susakin saarella asuu noin 200 paikallista asukasta, joista lähes jokainen asuu saaren hurmaavassa koillisessa lahdessa. Jos olet kulttuuri-intoilija, Susakin saari on loistava kohde sinulle, sillä täällä pääset tutustumaan aitoon ja alkuperäiseen kroatialaiseen kulttuuriin. Saaren etäisen sijainnin ansiosta paikallisille on kehittynyt oma Kroatian kielen murteensa ja täällä pääset ihailemaan vielä tänäkin päivänä aikaisempien aikojen näyttäviä pukuja ja asuja. Lomallasi Susakin saarella kannattaa erityisesti tutustua muinaiseen, 1000-luvulta peräisin olevaan kirkkoon, sekä sen vaikuttavaan ristiin. Lisäksi kannattaa vierailla Susakin korkeimman kohdan, Garban huipuilta löytyvässä majakassa. Kyseessä on yksi alueen suurimmista ja keskeisimmistä majakoista. Loma-asunto Susakin saarelta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua saaren mielenkiintoisiin aktiviteetteihin ja vetonauloihin. 

Vuokraa loma-asunto Susakin saarelta

Luontoa ja aktiviteetteja lomallasi

Susakin saaren luontoa hallitsevat suurilta osin karhunvatukat ja viiniköynnökset, sekä paikallisen maatalouden ansiosta myös lukuisat oliivi- ja mäntypuut. Susakin saari esiintyykin tavallista vihreämpänä sekä idyllisempänä maisemana. Täällä voit lähteä patikoimaan tai maastopyöräilemään kauniiseen luontoon minne suuntaan tahansa itse haluat. Aktiivinen päivä on ihana lopettaa kävelyyn rannalle katselemaan henkeäsalpaavaa auringonlaskua. Patikoinnin ja pyöräilyn lisäksi voit kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi purjehtimista, snorklaamista sekä laitesukeltamista. Meressä Susakin rannikon lähellä sijaitsee kaksi uponnutta laivanhylkyä, joiden luokse suoritettu sukellusretki on jotakin aivan uskomatonta ja unohtumatonta. Susakin saarelta löydät myös suositun Bokin hiekkarannan, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. 

Vuokraa loma-asunto Susakin saarelta

Vuokraa loma-asunto Susakin saarelta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja valikoima on laaja myös Kvarnerinlahdella. Jos et ole aikaisemmin majoittunut lomallasi vuokratussa loma-asunnossa, miksi et kokisi sen tuomaa vapautta seuraavalla lomallasi? Vuokra-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä ja omatoimisuutta sekä persoonallisen ja kotoisen ympäristön, jonka avulla voit elää lomallasi aivan kuten paikallinen. Lisäksi loma-asunto tarjoaa suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa loma-asunto Susakin saarelta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!