search

Vuokraa loma-asunto Starigrad Paklenicasta

Jos haluat Kroatian lomaltasi viihtyvyyttä, omatoimisuutta sekä yksityisyyttä, suosittelemme ehdottomasti vuokraamaan loma-asunnon NOVASOLin kautta. Kroatiassa pääset nauttimaan ja ihailemaan maan rikasta historiaa, mielenkiintoista kulttuuria sekä kauniita maisemia. Maan rannikko sijaitsee kauniilla Adrianmerellä ja maasta löytyykin monia uskomattomia hiekka- ja pikkukivirantoja, joiden kauneutta lisää meren kristallinkirkas ja turkoosin sininen merivesi. Jos aikeissasi on vuokrata loma-asunto Starigrad Paklenicasta, tulet viettämään lomasi kuvankauniissa ja hurmaavassa kylässä. Starigrad Paklenica sijaitsee vain noin 40 kilometrin päässä Zadarin kaupungista ja aivan meren rannalla. Kaupungista löytyy myös alueen ainutlaatuista ja upeaa luontoa kauniisti esittelevä kansallispuisto. Jos suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Dalmatian alueelta, Starigrad Paklenica on pettämätön vaihtoehto. 

Vuokraa loma-asunto Starigrad Paklenicasta

Aktiivinen loma Kroatiassa

Monet kaupungin tenniskentät, muiden urheilulajien kentät sekä vesiurheilulajien välineet takaavat, että saat viettää aktiivisen loman jos niin haluat. Voit myös lähteä patikoimaan Velebitin tai Paklenican vuorien patikointireiteille tai tutustumaan Paklenican kauniiseen kansallispuistoon. Zrmanja-joessa pääset kokeilemaan melomista sekä koskenlaskua, jotka ovat usein todellinen hitti seikkailunhaluisten lomailijoiden keskuudessa. Koe Velebitin vuoret myös pyörän selässä tai ilmoittaudu opastetulle kierrokselle vuoren uskomattomiin luoliin. Lisäksi Starigrad Paklenicassa pääset tutustumaan alueen kauniisiin rantoihin ja pulikoimaan ihanassa merivedessä. Tällä Dalmatian alueella pääset totisesti viettämään aktiivisen loman ja loma-asunto Starigrad Paklenicasta onkin loistava valinta erityisesti seikkailua etsiville matkailijoille. 

Paklenican kansallispuiston luonto koostuu suurimmilta osin karstimaan maisemista. Kansallispuisto sijaitsee pohjoisessa Dalmatiassa ja vaikka alue onkin vain alle sata neliökilometriä, on sillä sitäkin enemmän tarjottavaa. Paklenican kansallispuistossa sijaitsee kaksi kanjonia, Velika Paklenica ja Mala Paklenica, joista ”velika” tarkoittaa suurta ja ”mala” pientä. Kiipeilijöille nämä kaksi kanjonia tarjoavat mielenkiintoisen ja houkuttelevan haasteen kauniin luonnon vallitsemassa ympäristössä.

Vuokraa loma-asunto Starigrad Paklenicasta

Vuokraa loma-asunto Starigrad Paklenicasta

Loma Starigrad Paklenicassa paljastaa sinulle todellisen Kroatian helmen. Alueella asuu vain noin 2000 paikallista, joten jos etsit lomakohdetta, jossa saat viettää rauhallista ja hiljaista aikaa nauttien samalla luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, on Starigrad Paklenica sinulle loistava kohde Dalmatian alueella. 
Loma Starigrad Paklenicassa on täynnä luonnonläheisyyttä, rentoutumista sekä aktiviteetteja koko perheelle. Täydellisen loma Starigrad Paklenicassa takaa NOVASOLin loma-asunto, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi loistavat lähtökohdat upealle lomalle Dalmatiassa. Halusitpa sitten loma-asunnoltasi luksusta tai hillitympää olemusta, unelmien loma-asunto Starigrad Paklenicasta löytyy NOVASOLin laajasta valikoimasta. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa mieleinen loma-asunto seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoomme Starigrad Paklenicaan!