search

Vuokraa loma-asunto Senjistä

Etsiessäsi uutta ja mielenkiintoista lomakohdetta Kroatiasta Kvarnerinlahden alueelta, käännä katseesi kohti Senjin kuvankaunista ja historiallista kaupunkia. Senjin kaupunki houkuttelee lomailijoita luokseen vuosi toisensa jälkeen runsaalla auringonpaisteellaan, kiehtovalla kulttuurillaan sekä herkullisella ruoallaan. Tämä yksi Kroatian vanhimmista kaupungeista sijaitsee meren ja Velebitin vuoriston välissä kauniissa lahdessa, jonka ympärillä komeilee sisämaan tiheät ja rehevät metsät. Kaupungin upea sijainti ja kiehtova kulttuuri tekee tästä loistavan paikan vuokrata loma-asunto – lumoudu kohteen kuvankauniista maisemista, kulttuurisista ja historiallisista nähtävyyksistä sekä kauniita rantoja sävyttävästä kristallinkirkkaasta merivedestä. Loma-asunto Senjistä mahdollistaa unohtumattoman ja täydellisen loman viettämisen täällä Kvarnerinlahden unelmakohteessa. 

Vuokraa loma-asunto Senjistä

Kokemuksia lähellä loma-asuntoasi Senjissä

Senjistä ja sen ympäristöstä löydät useita viihtyisiä rantoja sekä lahtia, joista monet ovat myös hyvin lapsiystävällisiä ja sopivat siksi koko perheen rantakohteiksi. Tämän alueen meriveden laatu on erityisen hyvää ja sen kirkkaanturkoosi väri houkuttelee lomailijoita kastautumaan virkistävälle uinnille. Ihanien rantojen lisäksi vieraile myös eräässä Senjin kuuluisimmista ja suosituimmista nähtävyyksistä; Nehajin linnoituksessa. Kyseessä on kaupungin maamerkki ja nykyään tämä historiallinen linnoitus toimii mielenkiintoisena museona, jossa on esillä muun muassa aseita, vaatteita sekä taidemaalauksia niiltä ajoilta, kun linnoitus oli aktiivisesti käytössä. Linnoituksen huipulta aukeavat myös upeat maisemat alueen ylle. 

Lomallasi Senjissä kannattaa myös tutustua historialliseen kaupungin keskustaan ja sen kuuteen pieneen ja kiehtovaan aukioon. Lisäksi barokkiaikainen kaupunginportti sekä katedraali, joka toimi Senjin piispan istuimena 1900-luvulle saakka, ovat näkemisen arvoisia vetonauloja. Senjin kaupungin lähialueilla sijaitsee myös monia Kroatian kansallispuistoja, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla tilaisuuden tullen. Kroatian kansallispuistot esittelevät maan ainutlaatuista sekä kuvankaunista luontoa ja ovat loistavia päiväreissun kohteita jokaiselle lomailijalle. Loma-asunto Senjistä tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaupungin ja Kvarnerinlahden mielenkiintoisiin ja unohtumattomiin nähtävyyksiin, aktiviteetteihin sekä elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Senjistä

Vuokraa loma-asunto Senjistä NOVASOLin kautta

Haaveilitpa sitten upeasta luksusasunnosta omalla uima-altaalla tai pienestä ja kotoisan romanttisesta huoneistosta, NOVASOL tarjoaa vuokrattavia loma-asuntoja jokaiseen tilanteeseen. NOVASOLilla on Kroatiassa yhteensä yli 10 000 loma-asuntoa vuokran ja valikoima on laaja myös Kvarnerinlahdella sekä Senjin upeassa kaupungissa. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon tai sisällön perusteella, löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Senjistä seuraavaa lomaasi varten. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!