search

Vuokraa loma-asunto Rijekasta

Rijeka on Kvarnerinlahden suurin satamakaupunki ja upea lomakohde. NOVASOLin kautta sinun on helppoa vuokrata loma-asunto Rijekasta ja tutustua siten kaupungin kiehtoviin museoihin ja muihin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Rijekan sykkivä kaupunkielämä sekä monipuolinen nähtävyys- ja aktiviteettitarjonta tekevät siitä loistavan lomakohteen kaikenikäisille lomailijoille. Mikäli haaveissasi on loma Kvarnerinlahdella –oli se sitten pitkä tai lyhyempi-, Rijeka on mitä erinomaisin paikka sen toteuttamiseen. NOVASOLin loma-asunnot Rijekassa ovat hyvinvarusteltuja ja laatutarkastettuja, joten sinä voit keskittyä vain tärkeimpään, eli rentoutumiseen ja lomailemiseen yhdessä perheesi tai kavereidesi kanssa!

Vuokraa loma-asunto Rijekasta

Rijekan nähtävyydet ja aktiviteetit

Rijekalla on paljon tarjottavaa riippumatta kiinnostuksen kohteistasi, sillä kaupungilla on varmasti jotakin myös sinua varten.  Mikäli haluat uppeutua kaupungin kulttuuriin ja ilmapiiriin, suosittelemme vierailua vaikuttavassa Trsatin linnassa, Korzon kävelykadulla, kansallisteatterissa sekä torialueella. Muista myös herkutella paikallisilla erikoisuuksilla!

Rijekassa järjestetään vuosittain suosittu rallitapahtuma, sekä joka toinen vuosi nuorten artistien festivaali. Tapahtumat keräävät kaupunkiin tuhansia ihmisiä ympäri Kroatiaa, nauttimaan jännittävästä rallikulttuurista sekä upeista festivaaleista. Vuokraa loma-asunto Rijekasta, jolloin sinäkin voit päästä osaksi näitä ikimuistoisia tapahtumia!

Kesäkaudella Rijekan alueen keskilämpötila on noin 23 celciusastetta, joka tekee siitä erittäin miellyttävän lomakohteen. Nähtävyyksien kiertelyn lomassa on mukava istahtaa jonkin viihtyisän ravintolan tai kahvilan terassille nauttimaan lasillinen kylmää valkoviiniä samalla, kun ihastelet kaupungin elämää ja tunnelmaa. Tiesithän, että kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Kvarnerinlahdelta ja Rijekasta, olet myös lähellä maan upeimpia kansallispuistoja ja muita luontokohteita? Esimerkiksi upea Risnjakin kansallispuisto sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Rijekasta.

Vuokraa loma-asunto Rijekasta

Varaa loma-asunto Rijekasta helposti ja turvallisesti

NOVASOL tarjoaa kalustetut, hyvinvarustellut ja laatutarkastetut loma-asunnot Rijekasta ja muualta Kvarnerinlahden alueelta useissa eri hinta- ja kokoluokissa. Etsitpä sitten tilavaa huvilaa omalla puutarhalla ja ulkouima-altaalla, tai kompaktia huoneistoa kahdelle, loma-asunto Rijekasta on vastaus haaveisiisi. Rijeka ja sen lähialueet ovat erinomainen kohde aktiivista ja viihdyttävää lomaa kaipaaville. Välittämämme loma-asunnot Kroatiassa kuuluvat myös All inclusive –konseptiin, jolloin käyttökustannukset, liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät jo hintaan. Kätevää, vai mitä? Unelmiesi loma-asunto Rijekasta odottaa sinua täällä kotisivuillamme, jossa teet varauksen helposti ja turvallisesti vain muutamassa minuutissa!