search

Vuokraa loma-asunto Rabin saarelta

Aurinko, puhdas ilma ja ihanat salvian ja laventelin tuoksut tervehtivät sinua yhdellä Kvarnerinlahden suosituimmista lomakohteista, Rabin saarella. NOVASOLin kautta voit vuokrata huvilan Rabin saarelta lomallesi vaikka samantien.

Loma Rabin saarella

Kaunis saari Kvarnerinlahdella kutsuu lomalaisia

Mieli ja sielu lepää, kun vuokraat huvilan tai huoneiston Kvarnerinlahden kauniilta Rabin saarelta. Rabin koilliosasta löydät kivimaiseman, jonka tuuli ja tuisku ovat taiteilleet vuosien kuluessa, lännessä puolestaan viuhuu pinjan ja hedelmäpuiden tuoksuinen kesätuuli ja maisemakin muuttuu. Runsas kasvillisuus, viljellyt maat ja kaunis maisema meren ympäröivänä hurmaa läntisessä osassa saarta.

Kun vuokraat loma-asunnon tältä upealta saarelta, vapaa-ajasta pääsevät nauttimaan niin lapset kuin aikuisetkin. Vanhan saaren historia on mielenkiintoinen ja erilaiset festivaalit, tapahtumat, kulttuuritapahtumat ja keskiaikainen ritarijuhla tuovat elämää saarelle. Monet nähtävyydet ja upeat vanhat kirkot takaavat vanhan ajan ihmeistä pitävälle mielenkiintoisen loman. Rabin keskiaikainen kaupunki on jo itsessään nähtävyys. Huvila tai huoneisto Rabissa on myös hyvä tukikohta erilaisille päiväreissuille.

Turkoosi meri ja ihanat rannat odottavat sinua

NOVASOLin loma-asunnot Rabilla sijaitsevat kaikki todella lähellä kristallinkirkasta, turkoosia merta, joka hiekkarantoineen ja lämpimine kallioineen tarjoaa matkailijoille ihanaa rantaelämää. Snorklaus-, sukellus ja muut vesiurheilumahdollisuudet ovat loistavat. Rabin eliöstö värikkäine kaloineen, mustekaloineen ja moninen muine merieläimineen tarjoilee loma-asunnon vuokraajalle hauskaa seurattavaa. Kannattaa myös vuokrata vene ja tutkailla saren kauniita poukamia tai lähteä purjehtimaan kuvankauniista ja rauhallisista satamista, jotka ovat nekin lähellä huviloita ja huoneistoja Rabilla.

Saaren perinteiset elinkeinot perustuvat meren monimuotoisuuteen ja vuortenrinteiden hedelmälliseen maaperään, jossa viihtyvät monenlaiset viljelykasvit. Tämän vuoksi pääset nauttimaan traditionaalisista herkuista kylien ja Rabin kaupungin hienoissa ravintoloissa. Vuokratalo Rabilla tarjoaa tietysti aina myös mahdollisuuden kokata itse. Kun illallinen on syöty omassa huvilassa tai huoneistossa, on siellä hyvä valmistautua Rabin yöelämään. Voit juhlia saaren yökerhoissa ja diskoissa pitkälle aamun tunneille.

Vuokraa loma-asunto Rabin saarelta

Vuokraa loma-asunto Rabin saarelta kauttamme

Vuokraa loma-asunto Kvarnerinlahdelta NOVASOLin kautta turvallisesti ja laatutakuulla. Laaja valikoimamme erilaisia huviloita ja huoneistoja Rabilla löytyy kokonaisuudessaan täältä kotisivuiltamme. Voit varata niitä kellon ympäri. Nyt siis etsimään juuri sinulle ja perheellesi sopiva loma-asunto Rabin saarelta tai muualta Kroatiasta seuraavaa lomaanne varten!