search

Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta

Pagin kaunis saari on loistava kohde koko perheelle silloin, kun haluatte lomallanne rentoutua rannalla, tutustua historiallisiin rakennuksiin sekä nauttia herkullisesta ruuasta. Pagin saari Kvarnerinlahdessa on tunnettu muun muassa suolan tuotannosta, ainutlaatuisesta juustostaan sekä kauniista nyplätystä pitsistä. Pagin saarella on todella rikas kulttuurinen perintö ja täältä löytyy monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Lisäksi saarella pääset nauttimaan noin 270 kilometrin edestä kaunista rantaviivaa. Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta ja lähde viettämään rentouttavien rantapäivien lisäksi kulttuurin ja historian täyteisiä lomapäiviä. 

Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta

Kokemuksia ja elämyksiä Pagin saarella

Loma-asunto Pagin saarelta tarjoaa kaikki tarpeelliset ainesosat täydellisen lomamatkan viettämiseen koko perheen kesken. Voitte nukkua pitkään ja nauttia tuoreista paikallisista raaka-aineista tehtyä aamupalaa loma-asuntonne terassilla samalla nauttien upeista maisemista. Pakatkaa piknik-kori täyteen herkkuja ja suunnatkaa kohti yhtä alueen monista ihanista rannoista. Esimerkiksi Prosikan ranta on lapsiystävällisyytensä ansiosta loistava valinta koko perheen rantapäivälle. Lisäksi loma-asunto Pagin saarelta tarjoaa loistavia mahdollisuuksia tutustua saaren upeaan ja ainutlaatuiseen luontoon. Muun muassa saaren korkein huippu, St. Vitus, tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, kun lähdet patikoimaan, kiipeilemään tai maastopyöräilemään tänne. 

Lisäksi loma-asunto Pagin saarelta tarjoaa mahdollisuuden maistella paikallisia perinneherkkuja sekä erikoisuuksia ja kokea mitä upeimpia ruokaelämyksiä. Maista esimerkiksi kuuluisaa Pagin juustoa, jonka ainutlaatuinen ja mausteinen maku syntyy lampaiden laiduntaessa ruohikolla sekä yrteistä, jotka ovat suolautuneet meren suolaisuudesta. Maista myös grillattua lammasta, joka on edellä mainitun juuston lisäksi hyvin suosittu ruoka Pagin saarella.  

Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta

Retket lomallasi Kvarnerinlahdessa

Loma-asunto Pagin saarelta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kyseisen saaren, sekä koko Kvarnerinlahden kokemuksiin ja elämyksiin. Voit lähteä päiväreissulle esimerkiksi Pagin kaupunkiin ja tutustua upeaan Mary’n kirkkoon, tai suunnata kohti Novaljan kaupunkia ja tutustua sen kattavaan sekä mielenkiintoiseen historiaan. Pagin saarelta voit myös lähteä retkelle Rabin naapurisaarelle tai suunnata sillan kautta mantereelle ja vierailla Zadarin hurmaavassa kaupungissa. 

Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta

Vuokraa loma-asunto Pagin saarelta NOVASOLin kautta

Jos et ole aiemmin kokeillut loma-asunnon vuokraamista lomaasi varten, kannattaa seuraavalla lomallasi kokea yksityisen vuokrakodin tuomat edut ja hyödyt. Loma-asunto tarjoaa persoonallisen sekä kotoisen ympäristön lomasi ajaksi ja tuo omatoimisuutta, itsenäisyyttä sekä mahdollisuuden suunnitella itse päiviesi aikataulut ja rutiinit. Vuokratun loma-asunnon ansiosta voit elää lomallasi kuten paikallinen! NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Kvarnerinlahdessa sekä Pagin saarella ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan vuokra-asunnon. Etsitpä sitten upeaa luksusasuntoa suurelle porukalle, modernia asuntoa upeilla maisemilla, tai hillitympää ja kotoisampaa vuokrakotia kahdelle hengelle, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Pagin saarelta seuraavaa lomaasi varten.