search

Vuokraa loma-asunto Opatijasta

Vietä ihana loma ja vuokraa loma-asunto Opatijasta! NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Opatijassa takaavat sinulle ja perheellesi loman, joka maistuu auringolta, uimiselta ja herkulliselta ruoalta.

1800-luvun lopulta lähtien Opatija on ollut yksi suosituimmista lomakohteista Kvarnerinlahdella. Kaikki alkoi siitä, kun eräs rikas aatelismies naapurikaupunki Rijekasta rakensi suureellisen huvilan, Villa Angiolinan Tämän jälkeen yhteisön kerma halusi myös lomailla Opatijasta. Seuraavien sadan vuoden aikana Opatijaan rakennettiin lukuisia kauniita huviloita, joiden loistosta saat nauttia yhä myös NOVASOLin vuokraamissa loma-asunnoissa.

Vuokraa loma-asunto Opatijasta

Ihastu Opatijaan omassa tahdissasi

Kaunis Opatija sijaitsee Istrian koillisosassa aivan Kvarnerinlahden tuntumassa. Kaupungin mahtava sijainti takaa huviloiden asukkaille paljon kauniita rantoja. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Opatijasta, pääset nauttimaan esimerkiksi Slatinan freessistä rannasta, pidetystä Icicistä. Voit myös ihailla auringonlaskua Siparilla, yhdellä upeimmista hiekkarannoista Mosenicka Dragalla, joka sijaitsee Opatijan rivieralla.

Koreileva historia on jättänyt jälkensä myös tämän päivän Opatijaan. Vuokraa huoneisto tai huvila Opatijasta lomasi ajaksi ja pääset aistimaan menneen ajan koreilua, sillä upea Villa Angiolina seisoo yhä ylväänä paikallaan. Kannattaa kävellä myös Pyhän Jakobin puistoon ja tutustua sen 150 eri kasviin, rannasta löydät hienon patsaan nimeltään Tyttö ja lokki, joka vastaanottaa joka ilta viimeisetkin auringonsäteet meren yltä.

Loma-asunnon vuokraus Kroatiasta on myös suositeltavaa, jos rakastat hyvää ruokaa ja maistuvia juomia. Istria tunnetaan ruokaisasta manestra-keitosta, ilmakuivasta prsut-kinkusta ja kala- sekä äyriäisruoista. Vuokraamalla huoneiston tai huvilan Opatijasta voitte itse loihtia keittiössänne herkkuja paikallisista raaka-aineista, kuten jättiravuista, musta- ja valkotryffeleistä, oliiviöljystä ja viinistä, mutta kannattaa myös käydä illallisella kaupungin kivoissa ravintoloissa.

Vuokraa loma-asunto Opatijasta

Vuokraa loma-asunto Opatijasta turvallisesti kauttamme

Jos sinä ja perheesi haluatte vuokrata loma-asunnon Opatijasta, voitte tehdä sen helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOLin loma-asunnot Kvarnerinlahdelta löydät helposti täyttämällä hakuehdot. Kaikki vuokrattavat loma-asunnot Kroatiassa ovat tarkistettuja ja tarkoin valikoituja, joten voit vuokrata huoneiston tai huvilan Opatijasta luotettavasti kauttamme. Valikoimamme on erittäin laaja ja jokaisen huvilan ja huoneiston vuokra kattaa myös turvallisuuspakettimme peruutusturvineen. Tervetuloa NOVASOLille ja Kroatiaan!