search

Vuokraa loma-asunto Lovranista

Hyvin tunnettu lomakohde Lovran sijaitsee Kvarnerinlahden alueella Istrian niemimaan itäisellä rannikolla. Kaupungin nimi tulee laakeripuun latinankielisestä nimestä ja kyseistä kasvia esiintyykin alueella runsaasti – se on kuvattu myös kaupungin vaakunassa. Lovran on yksi Istrian alueen vanhimmista asutuksista ja legendan mukaan roomalaisen poliitikon ja sotilaan, Marcus Agrippan perustama. Vuosien varrella Lovran on ollut tärkeä satamakaupunki ja tänä päivänä kyseessä on yksi Istrian niemimaan suosituimmista lomakohteista, kiitos sen kauniin sijainnin ja miellyttävän ilmaston. Loma-asunto Lovranista on loistava valinta etenkin aktiivisesta lomasta nauttiville, jotka rentoutumisen lisäksi haluavat nähdä ja kokea monia erilaisia nähtävyyksiä ja päiväreissuja. Henkeäsalpaava rannikko sekä sisämaan korkeat kukkulat tekevät Lovranista suositun kohteen myös pyöräilijöiden ja patikoijien keskuudessa. Rentouttavaa lomaa etsivät ovat tietenkin myös enemmän kuin tervetulleita tänne. 

Vuokraa loma-asunto Lovranista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia lomallasi Lovranissa

Lovranista löytyy monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä kokemuksia, joiden parissa aika hurahtaa kuin siivillä. Lisäksi lomalla täällä on ehdottomasti koettava Kvarnerinlahden ihanat rannat. Yksi alueen suosituimmista rannoista on Peharovo, joka on loistava kohde muun muassa lapsiperheille sen matalien vesien ansiosta. Lisäksi kyseinen ranta on ansainnut Sinisen Lipun, mikä kertoo rannan laadukkuudesta. Täältä löydät myös erilaisia kauppoja, ravintoloita, pukukopit sekä mahdollisuuden vuokrata vesipyörän. Auringonoton ja meressä uimisen lisäksi on monia muitakin ranta- ja vesiaktiviteetteja, joihin voit lomallasi tutustua. Voit muun muassa vuokrata kajakin, soutuveneen tai purjeveneen. Laiturilta voit myös hypätä veneen kyytiin ja lähteä pienelle risteilylle esimerkiksi lasipohjaveneellä tai veneellä, johon on kiinnitetty vesiliukumäki. Lisäksi täällä kannattaa kokeilla sukeltamista, sillä kristallinkirkas merivesi tarjoaa upeat näkymät merenalaiseen maailmaan. Muita Lovranissa koettavia elämyksiä ovat muun muassa:

Rantapromenadi – Viihtyisä rantapromenadi on täynnä erilaisia kauppoja, putiikkeja ja kahviloita.

Vanha kaupunki ja sen linnoitettu torni, St. Georgen kirkko sekä Pyhän kolminaisuuden kirkko. 

Makean kastanjan festivaali – Vuosittain lokakuussa järjestettävä ruokafestivaali, jonka pääelementtinä ovat kastanjat. 

Vuokraa loma-asunto Lovranista

Vuokraa loma-asunto Lovranista NOVASOLin kautta

Loma-asunto Lovranista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin, nähtävyyksiin sekä kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. Kaikki Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, eli vuokrahintaan sisältyy automaattisesti muun muassa petivaatteet, loppusiivous sekä käyttökustannukset, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta, kuin unohtumattomien lomamuistojen luomisesta. Laajan valikoimamme ansiosta jokaiselle löytyy epäilemättä mieleinen loma-asunto ja nettisivuillamme pääsetkin rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Lovranista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!