search

Vuokraa loma-asunto Losinjilta

Haaveiletko upeasta lomasta Kroatiassa keskellä kauniita maisemia? Tutustu siinä tapauksessa Kvarnerinlahden loma-asuntotarjontaamme ja vuokraa loma-asunto Losinjilta! Kaikki välittämämme loma-asunnot ovat laatutarkastettuja ja kaikki Kroatian kohteemme kuuluvat All inclusive –konseptiin.

Vuokraa loma-asunto Losinjilta

Loma-asunto Losinjilta

Vuokrattu loma-asunto Losinjilta on erinomainen valinta, mikäli haluat nauttia upeista saarimaisemista, auringosta sekä meressä uimisesta. Kaunis Adrianmeren ympäristö tarjoaa parastaan, ja samalla voit ihastella myös nähtävyyksiä sekä kokeilla erilaisia aktiviteetteja. Lomalla tärkeintä on kuitenkin rentoutuminen ja se, että unohdat hetkeksi arjen murheet ja stressin, ja vain nautit olostasi. Losinjilla se onnistuu! Loma-asunnot Kvarnerinlahdella sekä Losinjilla kuuluvat Kroatian parhaimmistoon ja valikoimasta löytyy vaihtoehtoja moneen eri makuun ja budjettiin. 

Losinj on noin 33 kilometriä pitkä ja sen leveys vaihtelee paristasadasta metristä noin viiteen kilometriin. Losinjilla on rantaviivaa yhteensä 113 kilometrin verran, mikä tekee siitä Adrianmeren 11. suurimman saaren. Losinjilla aurinko paistaa yhteensä noin 2600 tuntia vuodessa, minkä ansiosta saaresta on muodostunut erittäin suosittu lomakohde myös ulkomaalaisten turistien keskuudessa. 

Muotonsa ansiosta Losinjilta löytyy runsaasti suojaisia poukamia ja upeita rantoja, joilla on mukava viettää aikaa auringosta ja merivedestä nauttien. Saarella on myös mielenkiintoisia kyliä ja kaupunkeja, joihin on mukavaa tutustua loman aikana. Esimerkiksi historiallinen vanha kaupunki Veli Losinjissa on mielenkiintoinen käyntikohde.

Vuokraa loma-asunto Losinjilta

Varaa loma-asunto Losinjilta NOVASOLin kautta

Mikäli etsit loma-asuntoa Kroatiasta, olet tullut oikeaan paikkaan! Upeat loma-asunnot Kvarnerinlahdella ja esimerkiksi upealla Losinjin saarella odottavat lomailijoita ja ovat valmiita tarjoamaan parastaan juuri sinun lomallesi. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää loma-asunnoistamme Losinjilla tai muualla Kvarnerinlahden seudulla, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten!