search

Vuokraa loma-asunto Krkin saarelta

Krk tarjoaa vierailleen upeita rantoja, kauniita kirkkoja ja maukasta ruokaa. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Krkin saarelta NOVASOLin kautta, voit kokea tämän kaiken juuri haluamallasi tavalla!

Krk sijaitsee Crikvenican kaupungin ja Cresin saaren välissä. Liburnit olivat Kvarnerinlahdelta löytyvän upean saaren ensimmäisiä asukkaita. Liburnien jälkeen tulivat roomalaiset, kroatit, bysantit ja venetsialaiset. Asukkaat ovat aina eläneet merestä ja ovat ylpeitä traditioistaan. Loma-asunnon vuokraaminen Krkilta onkin hieno tapa päästä kokemaan kroatialaisten oma Krk.

Vuokraa loma-asunto Krkin saarelta

Loma-asunnot Krkin saarella tarjoavat upeita elämyksiä

Hyvä tapa nauttia elämästä Kroatian auringon alla on lähteä Krkin saaren rannoille, sillä saaren jokaisella kaupungilla on oma rantansa. Kun vuokraat huvilan tai huoneiston pääpaikasta Krkin saarelta, pääset rentoutumaan Porporculan rannalla, loma-asunnot Kvarnerinlahdella Baskan ulkopuolella tarjoavat auringonottoon puolestaan Vela Plazan rannan, joka tunnetaan puhtaudestaan ja hienoista fasiliteeteistaan.

Aito loma, jolla sinä heilutat tahtipuikkoa

NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Krkin saarella ovat oiva mahdollisuus kokea erilainen loma, aidossa ympäristössä, sillä jokainen kohteemme on yksityisessä omistuksessa. Kierrelkää saaren pikkukaupunkeja, ihailkaa Krkin kaupungin muuria ja kolmea porttia, Omisaljin kaunista Marien taivaallisen matkan kirkkoa tai lähtekää Baskaan, josta löydätte kopion upeasta Baskan taulusta.

Loma-asunto Krkin saarelta on hyvä tukikohta pienille päiväreissuille. Krk on saari, mutta sieltä pääsee helposti mantereelle siltaa pitkin, joten pääset helposti tutustumaan myös Rijekaan ja Crikvenikaan. Loma-asunnot Kroatiassa ja Kvarnerinlahdella tarjoavat myös mahdollisuuden laivamatkoihin lähisaarille. Krkilta pääset laivalla esimerkiksi Cresin ja Rabin saarille.

loma-asunto Krkin saarelta

Tervetuloa lomalle NOVASOLin vuokra-asuntoihin Krkille

Haluaisitko sinä ja perheesi vuokrata huvilan Krkin saarelta? Loma-asunnon vuokraus Kvarnerinlahden kohteista onnistuu helposti täällä kotisivuillamme ja kaikki huvilat ja huoneistot Krkilta ovat varattavissa kellon ympäri. Jos haluat henkilökohtaisempaa palvelua, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka auttavat sinua mielellään. NOVASOL on vuokrannut loma-asuntoja Krkilta jo vuosia ja takaamme kohteidemme laadun. Voit vuokrata loma-asunnon Krkilta tai muualta Kroatiasta turvallisin mielin. Tervetuloa!