search

Vuokraa loma-asunto Kostrenasta

Kostrenan suosittu lomailukohde sijaitsee samannimisessä niemimaassa Kvarnerinlahdessa, noin yhdeksän kilometrin päässä Rijekasta. Kuten muuallakin Kvarnerinlahden alueella, myös Kostrenassa pääset nauttimaan kuvankauniista rannikosta, joka tarjoilee upeita rantoja sekä kristallinkirkkaan Adrianmeren lumoavaa tunnelmaa. Vuokraa loma-asunto Kostrenasta NOVASOLin laajasta valikoimasta ja lähde viettämään unohtumaton ja ainutlaatuinen loma tänne Kroatian viihtyisään lomakohteeseen! 

Vuokraa loma-asunto Kostrenasta

Unohtumattomia aktiviteetteja Kostrenassa

Kostrenan lomakohde on tunnettu sen loistavista mahdollisuuksista harrastaa monipuolisesti erilaisia vesiaktiviteetteja. Lomalla Kroatiassa sinulle avautuvatkin loistavat mahdollisuudet harjoitella ja harrastaa muun muassa SUP-lautailua, purjelautailua, kanoottimelontaa, purjehtimista sekä myöskin snorklaamista ja sukeltamista. Adrianmeren kristallinkirkas merivesi onkin ihanteellinen paikka kokeilla sukeltamista ja etenkin Kostrenassa sukeltaminen on todellinen elämys – rannikolta löytyy uponneita laivoja, joiden luokse on uskomatonta sukeltaa. Jos haluat mieluummin harrastaa kuivalla maalla, Kostrena ja Kvarnerinlahden alue tarjoavat myös loistavia patikointimahdollisuuksia. Alueen ainutlaatuinen luonto ja kaunis ympäristö henkeäsalpaavine maisemineen tarjoilevat mitä upeimmat puitteet elämykselliselle patikointiretkelle. Loma-asunto Kostrenasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kohteen ja koko Kvarnerinlahden alueen monipuolisiin ja kiehtoviin aktiviteetteihin. 

Vuokraa loma-asunto Kostrenasta

Retkiä ja reissuja lomallasi Kostrenassa

Loma-asunto Kostrenasta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua myös muihin lähialueiden kiehtoviin kohteisiin ja mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Esimerkiksi Rijekan kaupunki sijaitsee lähellä Kostrenaa ja on helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä. Rijekan kuvankauniin vanhan kaupungin pikkukadut ja kujat tarjoilevat laajan valikoiman erilaisia ravintoloita, kahviloita sekä käsityökauppoja, joista voit halutessasi ostella ihania tuliaisia kotiin vietäväksi. Lisäksi Rijekassa sijaitsee monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi:

Gradski Toranj – näyttävä 1400-luvulla rakennettu kellotorni, josta on tullut kaupungin symboli. 

Trsat Castle – tämä noin 140 metriä kaupungin yläpuolella sijaitseva 1200-luvun linnoitus on yksi koko Kroatian rannikon vanhimmista. 

Pääaukio – aukiota ympäröivät monet upeat rakennukset. 

Kroatian kansallisteatteri – henkeäsalpaavaa katseltavaa niin ulkoa, kuin sisältäkin. 

Vuokraa loma-asunto Kostrenasta

Vuokraa loma-asunto Kostrenasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan ja laatutarkastetun valikoiman loma-asuntoja Kvarnerinlahden alueella ja vuokratessasi loma-asunnon Kostrenasta, lomaasi kehystävät vapaus, omatoimisuus sekä yksityisyys. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Kostrenasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Toivotamme sinut ja matkaseurueesi lämpimästi tervetulleeksi!