search

Vuokraa loma-asunto Ilovikilta

Ilovikin saari sijaitsee Adrianmerellä, Losinjin eteläpuolella. Ilovik on Losinjin saariston eteläisin saari ja samalla ihanteellinen lomanviettopaikka Kroatiaan suuntaaville. Saaren pääkaupunki on myös nimeltään Ilovik, jossa löydät muun muassa postitoimiston, kauppoja sekä ravintoloita. Viereiselle Sveti Petarin pikkusaarelle pääset helposti veneellä. Me täällä NOVASOLilla tiedämme, kuinka tärkeää rentoutuminen on. Vuokrattu, yksityisomisteinen loma-asunto Ilovikilta tarjoaa sille erinomaiset puitteet. Ilovikilla lomaillessasi pääset tutustumaan saaren elämään ja kulttuuriin lähietäisyydeltä. Runsaan välimerellisen kasvillisuutensa ansiosta Ilovikia kutsutaan toisinaan myös ”kukkasaareksi”, lisäksi saarelta löytyy runsaasti vihreitä niittyjä sekä upeita oliivilehtoja. Vuokraa loma-asunto Kvarnerinlahdelta ja suuntaa lomalle Ilovikin saarelle!

Vuokraa loma-asunto Ilovikilta

Historiaa ja monumentteja

Ensimmäinen maininta Ilovikin saaresta on peräisin 1000-luvulta. Alueelta löydetyt esineet kuitenkin osoittavat, että saarella on ollut elämää jo paljon aikaisemmin. Saarelle rakennettiin 1000-luvulla benediktiiniluostari, ja 1500-luvulla rakennettiin myös vartiotorni suojelemaan saaren asukkaita merirosvoilta. Saarella on myös edelleen jäljellä todisteita Rooman valtakunnan aikaisesta asutuksesta ja merenpohjassa saaren edustalla makaa uponneen laivan hylky. Myöhempinä vuosisatoina monet Losinjin asukkaat elivät Ilovikin saarella ja työskentelivät luostarissa. Ilovik, entiseltä nimeltään Tovarnjak, sopii erinomaisesti lomanviettopaikaksi Kvarnerinlahdella, missä pääset tutkimaan saaren mielenkiintoista historiaa ja tutustumaan sen tapoihin ja kulttuureihin lähietäisyydeltä.

Vuokraa loma-asunto Ilovikilta

Varaa loma-asunto Ilovikilta ja koe upeat nähtävyydet

Kun sinulla on vuokrattu loma-asunto Ilovikilta, sinulla on täydellinen paikka rentoutumiselle. Saarella pääset nauttimaan monenlaisista vesiaktiviteeteista, vierailemaan historiallisilla monumenteilla ja nauttimaan auringosta rannalla tai uima-altaan reunalla.  Osa Ilovikilla sijaitsevista loma-asunnoistamme on varustettu omalla uima-altaalla, mikä tekee siitä entistäkin paremman lomakohteen! 

Ilovikin kaakkoispuolelta löytyy upea hiekkaranta, Parzine. Täällä lapset viihtyvät takuuvarmasti ja aikuisetkin nauttivat olostaan veden äärellä. Loma-asunnot Kvarnerinlahdella tarjoavat sinulle mahdollisuuden viettää upea loma Ilovikin saarella kaukana arjen stressistä ja kiireistä. Saarelta on myös helppo lähteä tutustumaan muihin lähisaariin kätevän lauttamatkan avulla, ja esimerkiksi Rijeka ja Mali Losinjin saaret ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Suosittelemme myös vierailemaan paikallisissa ravintoloissa, jotka tarjoavat erinomaisia paikallisherkkuja. Myös Ilovikin upeat maisemat ja erittäin ystävälliset paikalliset tekevät saaresta mitä parhaimman lomanviettopaikan. Älä siis enää odota, vaan vuokraa loma-asunto Ilovikilta helposti ja turvallisesti suoraan täältä kotisivujemme kautta vaikka jo tänään!