search

Vuokraa loma-asunto Crikvenicasta

Haluasitko perheesi kanssa lomalle Kroatiaan? Vuokraa loma-asunto Crikvenicasta ja anna pehmeän merituulen puhaltaa pois arjen stressit! Nauti lomasta omaan tahtiin NOVASOLin loma-asunnoissa hyvästä ruoasta ja haluamastasi seurasta nauttien.

Crikvenica sijaitsee Kvarnerinlahdella, 37 kilometriä etelään Rijekan kaupungista. Crikvenican loistava sijainti suojassa pahimmilta tuulenpuuskilta tekevät ilmastosta lämpimän. Nimenomaan Crikvenican hyvät säät tekivät siitä suositun lomakohteen jo 1800-luvun lopulla. Loma-asunnon vuokraus Crikvenicasta tekevät edelleenkin hyvää sinulle, sillä upeat rannat, kivat vaellusreitit ja hyvä, terveellinen ruoka hellivät jokaista.

Vuokraa loma-asunto Crikvenicasta

Nauti kesästä vuokraamalla loma-asunto Crikvenicasta

Herää ihanaan aurinkoiseen päivään Crikvenicassa ja nauti maukas aamiainen omaan tyyliin vuokratalosi terassilla. Loma-asunnot Kvarnerinlahdella tarjoavat upean mahdollisuuden kokea rantaelämää piknikin tai kävelyretkien merkeissä. Aurinko, trukoosi merivesi ja hiekkakakut riittävät monelle lomalaiselle päiväkausiksi. Yksi upeista rannoista on Balustradan hiekkaranta, mutta sataman läheltä löydät myös lemmikeille sopivan rannan. Moniin Kvarnerinlahden loma-asuntoihin saa nimittäin ottaa lemmikin mukaan, joten lomailu rakkaan ystävän kanssa on entistä parempaa.

Kun vuokraat huvilan tai huoneiston Crikvenicasta, edessä odottaa taatusti vaihteleva loma. Voitte itse päättää, vietättekö lomanne lepäillen ja rentoutuen vai haluatteko testata erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Rakkaudenpolku on yksi kauneimmista reiteistä alueella, joten sinne kannattaa ainakin suunnata askeleet, kaupunginmuseo tai Crikvenican taidegalleria ovat myös kiinnostavia kohteita.

Luontoa ja elämyksiä loma-asuntosi oven ulkopuolella

Vuokraa loma-asunto Kvarnerinlahdelta ja suuntaa lomalle Crikvenicaan, jolloin sinulla on mahdollisuus luontoelämyksiin ja adrenaliiniannoksiin. Vaellus, pyöräily, sukellus, kalastus tai purjelento ovat vain muutamia niistä vaihtoehdoista, jotka odottavat vuokratalosi ulkopuolella Crikvenicassa. Kroatialainen ruoka tarjoaa myös nautintoa. Crikvenicassa voit maistella ihanista kala- ja äyriäisruoista, lampaasta ja paikallisesti tuotetuista viineistä. Jälkiruoaksi suosittelemme Francopan kakkua.

loma-asunto Crikvenicasta

Unelmiesi loma-asunto Crikvenicasta vain klikkauksen päässä

NOVASOLin loma-asunnot Kvarnerinlahdella ja Crikvenicassa löytyvät kaikkia täältä kotisivuiltamme ja ovat vuokrattavissa vuorokauden ympäri. Voit tehdä varauksesi myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. NOVASOLilla on pitkä kokemus huviloiden ja huoneistojen vuokraamisesta Crikvenicassa ja jokainen kohteemme on erikseen tarkistettu sekä hyväksytty. Voit vuokrata loma-asunnon Kroatiasta turvallisin mielin, sillä vuokraan kuuluu aina turvallisuuspaketti peruutusturvineen. Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan itsellesi sopiva loma-asunto Kroatian Crikvenikasta!