search

Vuokraa loma-asunto Cresin saarelta

Cresin saari on unohdettu helmi Kvarnerinlahdella. Vuokraa loma-asunto Cresin saarelta ja pääset kokemaan Kroatian upeaa luontoa, hienoimpia rantoja ja makoisaa ruokakulttuuria.

Cres sijaitsee itäisen Istrian ja Krkn saaren välissä. Saari on ollut asutettu jo kivikaudesta saakka, mutta on säilyttänyt upean luontonsa erityisine eläimineen. Cresillä voit tavata harvinaisia hanhikorppikotkia ja muita petolintuja sekä saksanhirviä, jäniksiä jne. Cres tunnetaan monista upeista rannoistaan ja kun vuokraat loma-asunnon saarelta mahdollisuutesi erilaisiin aktiviteetteihin on taattu.

Vuokraa loma-asunto Cresin saarelta

Loma-asunnot Cresillä tarjoavat sinulle ihanaa nautiskelua

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Cresin saarelta, et varmasti tule pettymään. Omasta huvilasta tai huoneistosta on helppoa lähteä tutkimaan saarta juuri silloin kuin siltä tuntuu. Nauti pitkistä aamuista, syö aamiaista haluamaasi tapaan aurinkoisella terassilla ja lähde Cresin upeille rannoille uimaan, ottamaan aurinkoa ja testaamaan erilaisia vesiurheilulajeja. Cres tarjoaa loma-asukkailleen paitsi lapsiystävällisiä rantoja, kuten Zdovika,Valun kylän lähellä, myös vaikeasti saavutettavia rantoja, kuten Pyhä Ivan Lubenicen kylällä, jotka ovat kuitenkin vaivan arvoisia.

Huvila on hyvä tukikohta retkille

Kroatia näyttää kauneuttaan Cresin saarella. Vuokrattava huvila tai huoneisto Cresiltä tarjoaa autenttisen ja upean ympäristön, jossa voit elää kuten kuka tahansa kroatialainen. Loma-asunnosta on helppoa lähteä vaelluksille ja pyöräretkille ympäri saarta ja nauttia upeasta merellisestä luonnosta. Ihanat ravintolat tarjoavat paikallisia herkkuja kuten jättikatkarapuja, kalaa, lammasta, viiniä ja oliiviöljyä, mutta kun vuokraat oman huoneiston tai huvilan, voit kokata niistä herkkuja myös omassa keittiössäsi.

Loma-asunto Cresillä on hyvä tukikohta erilaisille päiväretkille. Saaren viihtyisät kaupungit ja mahtavat luontokohteet ovat kaikki lähellä, kun vaan avaat oven loma-asunnostasi uusiin seikkailuihin. Vieraile saaren suurimmassa kaupungissa, joka sekin on Cres nimeltään, tutustu kuvankauniiseen Lubeniceen, joka sijaitsee kallioiden päällä tai entiseen pääpaikkaan Osoriin, jonka Marien taivaallisen matkan katedraali on erityisen kaunis.

Vuokraa loma-asunto Cresin saarelta

Helppo tapa vuokrata loma-asunto Cresiltä

Jos sinä ja perheesi haluatte vuokrata loma-asunnon Kroatiasta, olette tulleet oikeille kotisivuille. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja Kroatiassa vuodesta 2005 ja voimme tarjota upean kattauksen huviloita ja huoneistoja Cresin saarelta. NOVASOLin kohteet ovat aina laatutaattuja niihin vuokraan kuuluu turvallisuuspakettimme. Vuokraa loma-asunto Kvarnerinlahdelta ja sen upealta Cresin saarelta. Tervetuloa!