search

Vuokraa loma-asunto Barbatista

Barbatin kuvankaunis pieni kaupunki sijaitsee Kvarnerinlahden alueella sijaitsevalla Rabin upealla saarella, välimerellisen kasvillisuuden sekä kristallinkirkkaan meriveden ympäröimänä. Barbatin kaupungissa leijailee ihana sekoitus männyn, salvian ja  laventelin tuoksua ja kaupunkia sävyttävät viihtyisät pikkukivirannat, jotka houkuttelevat nauttimaan auringosta sekä virkistävästä merivedestä. Barbatin kaupungilla on pitkä kalastusperinne ja täällä pääsetkin lähes missä tahansa ravintolassa maistelemaan herkullisia ja tuoreita kala-annoksia. Sisämaan maisemia koristelevat lukuisat viinitilat sekä oliivitarhat ja alueen ilmasto tekee tästä miellyttävän lomakohteen säänkin kannalta. Vuokraa loma-asunto Barbatista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla lomakohteella sekä koko Rabin saarella on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Barbatista

Rantapäiviä lomallasi Barbatissa

Loma Kvarnerinlahdella tarjoaa loistavia mahdollisuuksia viettää rentouttavia rantapäiviä alueen toinen toistaan ihanammilla rannoilla auringosta nauttien ja välillä uimaan pulahtaen. Barbatin kuuden kilometrin pituinen hiekkaranta levittyy lähes koko kaupungin mitalle, joten täällä pääset missä kohdassa päivää tahansa pulahtamaan virkistävään meriveteen. Rabin saari on todellinen unelmakohde rantalomaa etsiville matkailijoille, sillä täältä löytyy noin 30 erilaista rantaa, joista valita. Valikoimaan mahtuu jos minkälaista ja –tyylistä rantaa, joten voit itse valita, missä haluat rentouttavat rantapäiväsi viettää. Loma-asunto Barbatista luo loistavan perustan tutustua alueen ihaniin rantoihin.

Vuokraa loma-asunto Barbatista

Nähtävää, tekemistä ja koettavaa Barbatissa

Barbatin kaupungin idylliset kapeat kujat houkuttelevat tutkimaan, mitä niiden varsilta löytyykään ja viihtyisät pikkukahvilat tarjoavat ihania taukohetkiä tapahtumarikkaaseen päivään. Barbatin kuuden kilometrin mittainen rantapromenadi antaa ihania mahdollisuuksia nauttia iltakävelyistä tai pyöräilylenkeistä upeissa maisemissa. Barbatin kaupungin lisäksi kannattaa tutustua muun muassa Rabin romanttiseen kaupunkiin, missä pääset kuljeksimaan sen kauniita katuja ja tutustumaan muun muassa 1100-luvulta peräisin olevaan kellotorniin. Lisäksi Rabissa voit kävellä kuvankaunista satamapromenadia ja herkutella paikallisilla erikoisuuksilla kaupungin loistavissa ravintoloissa.

Lomallasi Rabin saarella on myös hyvin suositeltavaa vuokrata auto, jonka avulla pääset liikkumaan pitkin saarta minne tahansa tahdot oman aikataulusi mukaisesti. Ajomatkoillasi ympärilläsi avautuvia maisemia sävyttävät vahvasti kauniit viinitilat, rehevät oliivitarhat sekä idylliset pienet kylät. Muista pakata mukaan myös uimapuku, jotta voit välillä pulahtaa virkistävälle uinnille löydettyäsi viihtyisän poukaman tai rannan. Lomallasi voit myös halutessasi osallistua erilaisille veneretkille, kuten esimerkiksi hypätä lasipohjaveneen kyytiin katselemaan, mitä pinnan alta löytyy, tai lähteä opastetulle kalastusretkelle. Loma-asunto Barbatista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kaikkiin alueen aktiviteetteihin, nähtävyyksiin sekä kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Barbatista

Vuokraa loma-asunto Barbatista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa ympäri Kroatiaa ja valikoima on laaja myös Kvarnerinlahden alueella. Jos et ole aikaisemmin vuokrannut lomaasi varten loma-asuntoa, kannattaa nyt kokeilla sitä ja kokea sen tuoma vapaus. Loma-asunto tarjoaa nimittäin paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivien aikataulut ja rutiinit. Lisäksi vuokra-asunto tarjoaa persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön, sekä usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Barbatista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!