Kroatia vuoden ympäri

Upea ilmasto, mutta vähemmän ruuhkaa ja edullisemmat hinnat. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta, kun muut ovat töissä ja pääset nauttimaan maan tarjonnasta rauhallisemmin. Myös NOVASOLin vuokrahuvilat Kroatiassa ovat edullisemmin hinnoiteltuja matalan sesongin aikaan!

Kristallinkirkkaat vedet ja ihanat saaret sekä fantastinen ruokakulttuuri tekevät Kroatiasta loistavan lomakohteen. Vuokrattavat talot ja huoneistot Kroatiassa ovat tulleet joka vuosi suositummiksi 2000-luvun alusta lähtien. Nykyään NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa ovat jo niin suosittuja, että korkean sesongin aikaan voi olla vaikeaa löytää suurta vallikoimaa vapaita vuokrakohteita. Korkean sesongin aikaan rannat, kadut ja nähtävyydet ovat täynnä turisteja. Loma-asunnon vuokraus Kroatiasta touko-, kesä-, syys- tai lokakuussa tuo esiin paljon rauhallisemman kuvan kauniista maasta.

Loma Kroatiassa vuoden ympäri

Top 5

  • Rauhallisempi tempo

Loma Kroatiassa matalan sesongin aikaan tarjoaa rauhallisemman temmon lomallesi verrattuna korkean sesongin kiireisiin lomapäiviin. Vaikka tempo olisikin hitaampi, se ei estä sinua testaamasta monenlaisia aktiviteetteja, katselemasta upeita nähtävyyksiä tai nauttimasta ihanista ravintolailloista. Kaupungeissa on vähemmän väkeä ja pöydän varaaminen tai terassipaikan löytäminen on paljon helpompaa. Kaupoissa on tilaa kierrellä rauhassa ja sovituskoppeihinkaan ei tarvitse jonottaa. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta matalan sesongin aikaan ja voit nauttia maan antimista omassa tahdissa.

  • Miellyttävämpi ilmasto

Ennen ja jälkeen heinä- ja elokuun vilkkaiden turistikuukausien Kroatiassa on yleensä hiukan leudompaa myös ilmastoltaan. Voit yleensä kulkea t-paidassa ja shortseissa, mutta kaikkein tukahduttavin kuumuus on poissa. Huumaava kuumuus voi toki olla ihanaa, kun viettää aikaa rannalla, mutta kaupunkien kujilla se voi tuntua jopa ahdistavalta ja aurinkorasvaakin pitää laittaa koko ajan lisää. Vuokraa huvila Kroatiasta keväällä tai syksyllä ja pääset nauttimaan viileämmistä öistä, mutta silti aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Muista vaan ottaa mukaasi paksumpi paita, jos matkustat Kroatiaan myöhään syksyllä tai aikaisin keväällä. Suomessa kelit ovat kuitenkin ihan toista maata, joten vuokrahuvila Kroatiassa päästää sinut joka tapauksessa lämmittelemään talvenkin keskellä.

  • Parhaissakin ravintoloissa on enemmän tilaa

Kroatian ruokakulttuuri on herkullinen. Voit nauttia Kroatiassa mm. juuri pyydystettyä kalaa, äyriäisiä, grillattua lihaa sekä hienostuneita pasta-aterioita. Osa turistiravintoloista sulkee ovensa matalan sesongin ajaksi, mutta monet uniikit, hyvät ja hintansa väärtit ravintolat, joissa myös paikalliset syövät, pitävät ovensa aina auki.

Vuokraa talo Kroatiasta ja lähde nauttimaan eri alueiden upeista spesialiteeteista. Esimerkiksi: tiesitkö, että Istria tunnetaan valkoisista tryffeleistään?? Niitä jahdataan juuri matalan turistisesongin aikaan (syyskuusta tammikuuhun) ja myös viinitarhat ovat parhaimmillaan korkean sesongin ulkopuolisina aikoina. Kulinarismista kiinnostuneen kannattaakin ehdottomasti vuokrata loma-asunto Kroatiasta kesän kuumien kuukausien ulkopuolella.

  • Vähemmän ruuhkia rannoilla

Loma Kroatiassa tarjoaa monenlaisia, suosittuja rantoja pitkin maan rannikkoa. Kesän kuumimpina hetkinä rannoilla voi olla ruuhkaa, mutta korkean sesongin aikaan löydät varmasti rauhallisen paikan meren ääreltä. Virkistävä merivesi kutsuu pulahtamaan ja sukeltamaan kirkkaisiin vesiin. Merelliset maisemat tarjoavat myös ipeat maisemat valokuvaukseen. Turkoosi vesi ja valkoiset pikkukivet luovat upean kontrastin ympärillä kohoavia vuorenrinteitä vasten. Yksi kuvatuimmista rantakohteista on upea Zlatni Rat Bracin saarella - monien mielestä se on yksi maailman kauneimmista. Voitkin vuokrata huvilat Kroatian saariltakin, kuten juuri hienolta Bracilta läheltä Splitiä.

  • Paljon halvempaa asumista

Edullinen tapa viettää lomaa hotellihuoneisiin verrattuna on vuokrahuvila Kroatiassa. Varsinkin korkean sesongin ulkopuolisina kuukausina voit säästää satoja euroja vuokrahuvilassa. NOVASOLilta löydät kaiken hintaiset ja kokoiset loma-asunnot Kroatiasta ja voit varata niita yleensä vaihtelevammille jaksoille kuin kiireisten kuukausien aikaan. Kroatiassa et maksa mitään ylimääräistä myöskään esim. sähköstä, vedestä tai liinavaatteista, sillä Kroatian 'All Inclusive' -konsepti kattaa kaikki nämä maksut.

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta

NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa

NOVASOL on nykyään Kroatian suurin laadultaan taattujen loma-asuntojen välittäjä ja tällä hetkellä voimme tarjota yli 8000 huoneistoa ja huvilaa Kroatiasta. Vuosittain paikalliset yhteistyökumppanimme käyvät läpi uusia kohteita ja tarkistavat ja käyvät läpi kaikki loma-asunnot Kroatiassa ennen kuin ne otetaan valikoimiimme. Jokainen lomahuoneisto ja vuokrahuvila Kroatiassa on yksityisomisteinen, joten voit asua Kroatiassa kuten paikalliset itse. Tiedä silti, että jokainen vuokrakohde vastaa tiettyjä laatukriteereitämme.

NOVASOLin vuokrahuvilat Kroatiassa sisältävät aina lakanat, käsipyyhkeet, loppusiivouksen, turistiverot sekä muut käyttökustannukset. Tämä on palveluamme Kroatiassa ja luonnollisesti meidän turvallisuuspakettimmekin kuuluu aina hintaan. Paketti takaa sen, että esimerkiksi sairastapauksissa voit perua matkasi ilman ylimääräisiä kustannuksia. Kaikki NOVASOLilta suoraan vuokrattavat loma-asunnot Euroopassa sisältävät tämän turvapaketin.