search

Vuokraa loma-asunto Zminjistä

Etsiessäsi uutta lomakohdetta Kroatiasta Istrian alueelta, käännä katseesi kohti Zminjin viihtyisää pientä kylää, joka on todellinen matkailun helmi. Täällä elämä on rentoa ja tunnelma hyvin rauhallinen sekä miellyttävä. Jos olet aiemmin lomaillut Kroatian vilkkaammissa ja isommissa kohteissa, kuten esimerkiksi Dubrovnikissa tai Pulassa, saatat nyt haluta kokeilla jotakin rauhallisempaa ja hiljaisempaa. Zminjin kylä sijaitsee silmiinpistävällä kalkkikivikukkulalla Istrian alueen sydämessä, ja kohteen pääelinkeinoina toimii maatalous ja karjatalous, sekä lähiaikoina myös turismi ja matkailu. Vaikka Zminj sijaitsee monien suurkaupunkien läheisyydessä, kylän paikalliset säilyttävät silti alkuperäisen ja perinteisen elämäntyylinsä. Vuokraa loma-asunto Zminjistä NOVASOLin loistavasta valikoimasta ja lähde tutustumaan paikan päälle kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla pienellä kylällä sekä sen monipuolisella ympäristöllä on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Zminjistä

Aktiviteetteja ja nähtävää Zminjissä

Vaikka Zminj onkin pieni ja rauhallinen kylä, löytyy täältä silti paljon mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Kylän kuvankauniit maaseudut sekä ainutlaatuiset metsät tarjoavat loistavia mahdollisuuksia patikointiin, vaellukseen ja maastopyöräilyyn. Hiljattain löydetyt luolat, kuten esimerkiksi Festinsko Kraljevstvo, ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia elämyksellisyytensä ansiosta. Myös alueen paikalliset viinitilat ovat vierailun arvoisia ja halutessasi voit ostaa pullon herkullista viiniä nautittavaksi loma-asuntosi terassilla auringon laskiessa. Vanhasta kaupungista löydät monia upeita historiallisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi 1400-luvulle sijoittuvan linnan, jopa 1000-luvulle sijoittuvia kirkkoja, sekä keskiaikaisen muurin raunioita. Lomallasi Zminjissä kannattaa pitää silmät ja korvat auki erilaisten tapahtumien ja juhlien varalta, sillä niiden kautta pääset totisesti tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä ihmisiin, joilla on epäilemättä monia mielenkiintoisia vinkkejä esimerkiksi parhaiden ravintoloiden ja nähtävyyksien kannalta. 

Vuokraa loma-asunto Zminjistä

Ruokaa, viiniä ja kulttuuria Zminjissä

Loma-asunto Zminjistä tarjoaa loistavan perustan maistella herkullisia istrialaisia perinneherkkuja sekä erikoisuuksia, joita alueelta löytyy laaja kirjo. Zminjissä ruokakulttuuri on tunnettu perinteisistä ja vanhoista resepteistä, jotka ovat kulkeneet suvuissa sukupolvelta toiselle. Monet reseptien raaka-aineista tuotetaan paikallisilla maatiloilla tai pyydystetään merestä. Muutamia alueelle tyypillisiä herkullisuuksia ovat muun muassa makkarat kaalin kera, ”fuzi” -pasta sekä tietenkin kuuluisat paikalliset viinit, kuten esimerkiksi Terrano ja Malmsey. Ruoka näkyy myös tapahtumissa Zminjissä ja täällä järjestetäänkin erilaisia ruokafestivaaleja, kuten esimerkiksi juustofestivaalit, viikunajuhlat sekä kilpailu, jossa paikalliset kilpailevat kotitekoisilla makaroniannoksillaan. Tapahtumia järjestetään myös paljon musiikin saralla ja Zminjissä voit osallistua muun muassa suosituille harmonikkafestivaaleille tai St. Bartholomewin kunniaksi järjestetyille festivaaleille. 

Vuokraa loma-asunto Zminjistä

Vuokraa loma-asunto Zminjistä

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Istrian alueella Kroatiassa ja sama pätee myös Zminjin hurmaavaan kylään. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi omaperäisen ja persoonallisen majoituksen kohteessa ja vuokrakodin ansiosta voitte elää kuten paikalliset. Lisäksi loma-asunto tarjoaa kotoisamman tunnelman sekä suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Omatoimisuus ja itsenäisyys sävyttävät vahvasti lomaasi vuokratessasi loma-asunnon NOVASOLin kautta, ja voit myös itse suunnitella päiviesi aikataulut ja rutiinit. NOVASOLin laajasta valikoimasta voit itse valita juuri sinun tilanteeseesi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen, ja nettisivuillamme voitkin rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Zminjistä seuraavaa lomaasi varten. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!