search

Vuokraa loma-asunto Vodnjanista

NOVASOLin loma-asunto Kroatiasta on mitä parhain valinta koko perheen lomaa varten ja Vodnjan on loistava kohde turvallista, rentouttavaa ja kustannustehokasta lomaa ajatellen. Jokaiselle lomailijalle löytyy epäilemättä mieleistä tekemistä ja nähtävää Vodnjanissa. Kyseessä on hurmaava pieni kaupunki Istrian alueen lounaisosassa. Vaikka kaupunki sijaitsee enemmänkin sisämaassa, on rannikon ihanille rannoille silti helppo ja kätevä päästä muun muassa julkisen liikenteen avulla. Halutessasi voit myös vuokrata auton käyttöösi lomasi ajaksi, joka helpottaa alueella ja ympäristössä liikkumista. Suurin osa NOVASOLin loma-asuntoja Vodnjanissa on rakennettu paikallisesta louhoksesta louhitusta kivestä, jota on käytetty runsaasti ympäri aluetta. Kyseinen rakennustapa tuo lisää charmia ja idyllisyyttä tähän jo valmiiksi kiehtovaan kaupunkiin. Vuokraa loma-asunto Vodnjanista ja koe kaupungin hurmaavat maisemat sekä viihtyisä tunnelma itse paikan päällä. 

Vuokraa loma-asunto Vodnjanista

Aktiviteetteja lähellä loma-asuntoasi Vodnjanissa

Jos etsit koko perheelle sopivaa lomakohdetta Istrian alueelta Kroatiasta, loma-asunto Vodnjanista on ihanteellinen vaihtoehto. Lomalla täällä on erityisen suositeltavaa ottaa aikaa täydelliseen rentoutumiseen auringossa, maistella paikallisia ruokakulttuurin erikoisuuksia sekä perinneruokia, nauttia viihtyisästä tunnelmasta ja ilmapiiristä, sekä tutustua Vodnjanin kulttuuristen tapahtumien valikoimaan. Esimerkiksi varsin elämyksellinen Boombarstick Festival tarjoaa vierailijoilleen mitä monipuolisempia kokemuksia, joihin sisältyy muun muassa musiikkia, työpajoja, taidenäyttelyitä, paikallisia tuotteita sekä herkullisia ruokia. Kyseessä on varsin nuori, mutta sitäkin suositumpi tapahtuma Vodnjanissa. Lisäksi lomallasi kannattaa vierailla suurilla kaupungin markkinoilla, jotka järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Markkinoilla pääset paikallisten tuotteiden lisäksi tutustumaan Vodnjanin kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin. Halutessasi voit myös lähteä päiväreissuille alueen muihin mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja kohteisiin, joilla on paljon tarjota jokaiselle lomailijalle. Loma-asunto Vodnjanista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Vodnjanista

Vuokraa loma-asunto Vodnjanista NOVASOLin kautta

NOVASOLin laajasta valikoimasta loma-asuntoja Istrian alueella voit valita sinulle mieleisimmän kohteen ja loma-asunto Vodnjanista on loistava valinta koko perheen lomaa ajatellen. Laajan valikoimamme ansiosta löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi vastaavan loma-asunnon rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Meiltä löytyy kaikkea mahdollista upeista luksusasunnoista hillitympiin ja kotoisampiin vuokrakoteihin, sekä kaikkea siltä väliltä. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä sekä omatoimisuutta, ja tarjoaa omaperäisen sekä persoonallisen tavan majoittua lomallasi. Loma-asunnossa elätkin melkein kuten paikallinen. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa matkaseurueelle suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!