search

Vuokraa loma-asunto Visnjanista

Onko haaveissasi loma, jonka aikana voit nauttia auringosta ja meren aaltojen äänistä rentoutuen ilman huolen häivää? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti Kroatiaa ja Istrian aluetta! Täältä löydät kuvankauniita rantoja, kristallinkirkasta merivettä sekä miellyttävät lämpöasteet. Rantojen ja auringonpaisteen lisäksi Kroatialla on myös tarjota paljon muutakin. Tutustu maan henkeäsalpaaviin kansallispuistoihin ja vieraile kiehtovissa ja historiallisissa kaupungeissa. Vuokraa loma-asunto Visnjanista Istrian alueelta ja voit kokea sopivan seikoituksen tätä kaikkea. 

Vuokraa loma-asunto Visnjanista

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Visnjanissa

Istrian alue tarjoaa vierailijoilleen juuri sitä, mitä Kroatian lomalta olettaakin saavansa; aurinkoa, rantaelämää ja merta. Loma-asunto Visnjanista tarjoaa loistavan mahdollisuuden nautiskella ihanista auringontäyteisistä päivistä. Täällä luonto on koskematonta ja maisemat henkeäsalpaavia. Luontoa voitkin lähteä tutkimaan tarkemmin esimerkiksi opastetuilla pyöräily-, patikointi- tai kiipeilyreiteillä ja kokea unohtumattomia luontoelämyksiä, millaisia et muualta maailmasta voi saada. Retkilläsi luonnossa ohitat todennäköisesti paikallisia maatiloja, joilta voit ostaa tuoretta kinkkua, juustoa ja kalaa. 

Loma-asunto Visnjanista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä erilaisille retkille ja pienille reissuille läheisiin kohteisiin ja alueisiin. Visnjanin lomasi aikana voit lähteä päiväreissuille esimerkiksi kauniisiin rannikkokaupunkeihin Pulaan ja Meduliniin. Näissä kaupungeissa voit tutkiskella idyllisiä pikkukujia ja maistella paikallisia herkkuja ja erikoisuuksia viihtyisissä kahviloissa sekä ravintoloissa. Pulassa voit myös tutustua vaikuttavaan amfiteatteriin sekä antiikinaikaiseen Sergiusten riemukaareen. Lomallasi voit myös lähteä patikoimaan ja kiipeilemään Uckan vuoristoon, jos aktiivinen ja urheilullinen loma houkuttelee. 

Vuokraa loma-asunto Visnjanista

Vuokraa loma-asunto Visnjanista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Istrian alueella ja ympäri Kroatiaa. Laajan valikoimamme ansiosta voit valita juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun tilanteeseesi ja lomatyyppiisi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Etsitpä sitten hulppeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla, modernia kohdetta upeilla maisemilla tai pienempää ja kotoisampaa vuokrakotia, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. 

Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Lisäksi loma-asunto tarjoaa matkaseurueelle suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Visnjanista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle!