search

Vuokraa loma-asunto Umagista

On olemassa monia hyviä syitä vuokrata loma-asunto Umagista! NOVASOLin huvilat ja huoneistot Umagissa ovat yksityisomisteisia ja persoonallisia ja ne mahdollistavat sinulle ja perheellesi upean paikan nauttia auringosta, uinnista, tenniksestä ja mielenkiintoisista retkistä.

Umag on pidetty kaupunki luoteisessa Istriassa ja se tunnetaan erityisesti laajasta loma-aktiviteettivalikoimastaan. Kaupungissa on yhä jälkiä Rooman ajalta, jonka jälkeen siitä kehittyi tärkeä satamakaupunki Venetsian hallinnon aikana. Asukkaat ovat pääosin maanviljelijöitä, jotka saavat osan elannostaan turismista. Kun vuokraatte huvilan tai huoneiston Umagista, kannattaa myös muistaa tenniksen ATP-turnaus, Croatia Open, jossa vilisee maailmantähtiä.

Vuokraa loma-asunto Umagista

Koe Istrian ihanuus omassa talossa Umagissa

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Umagista, saat varmasti persoonallisemman kokemuksen Kroatiasta kuin turistihotelleissa. Loma-asunnosta on helppoa lähteä pyörimään Umagin kaduille ja ihailemaan vanhoja kivitaloja 1400-1500 luvulta, tai upeaa Marian kirkkoa, joka rakennettiin 1700-luvun tyyliin. Polynesian ranta sijaitsee lähellä keskustaa ja voit hyvinkin viettää siellä koko päivän rentoutuen, uiskennellen kirkkaassa vedessä. Lapsille löytyy myös kiva leikkipuisto rannan vierestä.

Loma-asunnot Umagissa tarjoavat myös iloa urheilun ystäville. Tenniskentät ovat luonnollisesti loistavat, mutta myös muita mahdollisuuksia löytyy ratsastuksen, golfin, kiipeilyn tai sukelluksen merkeissä. Pyörä- ja kävelyreitit löytyvät myös helposti loma-asuntosi läheltä ja pääset tutkimaan Umagia ja Istriaa kaikilla aisteillasi.

Päiväreissuille on helppoa lähteä, kun on oma loma-asunto Umagista, eikä tarvitse mukautua muiden aikatauluihin. Vuokraa huvila tai huoneisto Istriasta ja pääset nauttimaan viini- ja oliivitarhojen maistiaisista. Monelta tilalta voi myös ostaa pullon laadukasta viiniä tai oliiviöljyä mukaansa. Muita suositeltavia retkikohteita ovat hieman kauempana sijaitsevat Slovenian Izola ja Italian Trieste.

Vuokraa loma-asunto Umagista NOVASOLin kotisivuilla

Jos sinä ja matkakumppanisi haluatte kokea luoteisen Istrian ihanuuden, kannattaa vuokrata huvila Umagista. NOVASOL on kokenut loma-asuntojen välittäjä ja yksityisomisteiset loma-asunnot Istriassa kuuluvat laajaan valikoimaamme Kroatiassa. Loma-asunnon vuokraus Kroatiasta on turvallista ja laadultaan taattua. Vuokraamme kuuluu aina turvallisuuspaketti ilman lisäkustannuksia. Tervetuloa NOVASOLin kohteisiin Umagiin ja muualle Kroatiaan!