search

Vuokraa loma-asunto Tinjanista

Jos haaveilet loman viettämisestä henkeäsalpaavan upeissa maisemissa, kannattaa kääntää katse kohti Kroatiaa ja sen upeita kohteita. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Istrian alueelta, lomaasi tähdittävät uskomaton luonto, historialliset nähtävyydet sekä kulttuuriset kohteet. Yksi ehdottomasti harkitsemisen arvoinen lomakohde Kroatiassa Istrian alueella on Tinjanin hurmaava kaupunki, joka sijaitsee vain noin 50 kilometrin päässä Pulasta ja 10 kilometrin päässä Pazinista Draga -nimisessä laaksossa. Lomalla Tinjanissa pääset tutustumaan moniin historiallisiin monumentteihin sekä perinteisiin; kävele pitkin mukulakivikujia, vieraile vanhoissa kirkoissa ja tyylikkäissä ravintoloissa sekä tutustu historiallisten esineiden kokoelmaan. Loma-asunto Tinjanista mahdollistaa tutustumisen kaikkeen siihen, mitä kaupungilla on sinulle tarjota, itsenäisellä sekä omatoimisella tavalla.

Vuokraa loma-asunto Tinjanista

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Tinjanissa

Tinjanin kaupunki sijaitsee Istrian alueen sydämessä ja on ollut olemassa jo Rooman aikakauden ajoista asti, jolloin se tunnettiin nimellä Attinianum. Kaupunki on loistava lomakohde kaikille urheilurakkaille, seikkailunhaluisille sekä luonnollista kauneutta arvostaville matkailijoille. Koe Kroatian historia, kulttuuri ja luonto omin silmin esimerkiksi patikoimalla tai pyöräilemällä alueella. Loma-asunto Tinjanista tarjoaa loistavan perustan luoda täydellisen lomamatkan Kroatian Istriassa

Yksi Tinjanin kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on sen tähystystorni, josta aukeaa uskomattoman upeat maisemat kaupungin ja alueen ylle. Kaupungin historiallisesta keskustasta löytyy rakennuksia ja taloja mielenkiintoisilla kaiverrettujen symboleiden yksityiskohdilla, jotka viittaavat niiden alkuperäisiin omistajiin. Kroatian matkoilla pääset myös maistelemaan paljon maan perinteisiä herkkuja ja etenkin tryffeleitä kannattaa maistaa Kroatian lomalla. Tinjanin loma-asuntosi pihalla saattaa myös kasvaa esimerkiksi viikunapuu, jonka herkullisia ja makeita hedelmiä pääset mahdollisesti maistelemaan. Täällä tuotetaan lisäksi Istrian savustettu kinkku, prshut. 

Retkiä ja reissuja lomallasi

Kaikkiin Tinjanin alueen nähtävyyksiin pääset helposti julkisen liikenteen avulla, mutta myös auton vuokraamiseen lomallasi on mahdollisuus, jos haluat itsenäisen asumisen lisäksi liikkua omatoimisesti alueella. Auton vuokraaminen on kätevä tapa liikkua etenkin lapsiperheille. 

Jos haaveilet lomasta, jonka aikana voit sekä rentoutua rannalla ja nauttia auringosta, että tutustua Kroatian kulttuuriin ja historiaan, on Tinjanin kaupunki loistava lomakohde sinulle. Tee päiväreissu Istrian alueen suurimpaan kaupunkiin, rannikkokaupunki Pulaan, ja tutustu muun muassa Sergiusten riemukaareen, amfiteatteriin tai Augustuksen temppeliin. Voit myös ihailla kaupungin upeita maisemia linnasta. Loman aikana kannattaa myös käydä vierailemassa Groznjanin ja Motovunin kaupungeissa ja Opraljin kaupungista on loistavat näkymät Humin kaupunkiin, jonka on sanottu olevan maailman pienin kaupunki. Loma-asunto Tinjanista mahdollistaa myös vierailun läheiseen Uckan kansallispuistoon, jossa pääset kokemaan kauniit ja metsäiset Uckan vuoristot. 

Vuokraa loma-asunto Tinjanista

Vuokraa loma-asunto Tinjanista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta ympäri Eurooppaa ja myöskin Kroatiaa, joten voit rauhallisin mielin valita NOVASOLin valikoimasta loma-asunnon seuraavaa lomaasi varten. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat laatutarkastettuja ja kohteita löytyy jokaiseen makuun sekä lähtöön. Voit valita upean luksusasunnon, tai hillitymmän ja yksinkertaisemman kodin lomaasi varten. Valikoimamme ottaa myös laajasti huomioon erilaiset budjetit ja tarjoaa loma-asunnot Istriasta jokaiseen tarpeeseen. Unelmien loma-asunto Tinjanista  löytyy NOVASOLin kautta ja nettisivuillamme voit rajata hakua omien toiveidesi ja vaatimustesi perusteella, jotta löydät juuri sinulle täydellisen kohteen. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurasi tervetulleeksi loma-asuntoomme Kroatiaan!