search

Vuokraa loma-asunto Svetvincenatista

Kroatian Istrian alueella sijaitseva kaunis ja maalaismainen Svetvincenatin kaupunki on valittu yhdeksi alueen viihtyisimmistä lomakaupungeista sekä suosituimmista kohteista. Alueen rento ilmapiiri, mielenkiintoinen menneisyys ja kulttuurinen perintö takaavat sinulle ja perheellesi loistavan loman täällä. Oikeastaan kaupungin ainoa ongelma on sen vaikeasti lausuttava nimi. Parhaiten sen opit lausumaan ystävällisten paikallisten opissa, jotka ovat ylpeitä rauhallisesta ja kauniista kotikaupungistaan. Jotta pääset kokemaan tämän hurmaavan lomakohteen itse, vuokraa loma-asunto Svetvincenatista NOVASOLin kautta ja vietä upea loma Istriassa tutustuen kaikkeen siihen, mitä tällä ihanalla kaupungilla on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Svetvincenatista

Kokemuksia Svetvincenatissa

Svetvincenatin kaupunki sijaitsee Istrian alueen sisämaassa, mutta jos haluat lomallasi nauttia uimisesta ja rantaelämästä, alueen ihanat rannat eivät ole kaukana. Muutamat tärkeimmistä ja suurimmista vetovoimatekijöistä täällä ovat Istraetnojazz -festivaalit, jotka järjestetään entisöidyssä keskiaikaisessa Morosin-Grimanin linnassa, sekä Svetvincenatin festivaalit, jotka koostuvat tanssista ja sanattomasta teatterista. Läheisellä kaupunginaukiolla juhlitaan myös muita perinteisiä juhlia, joihin liittyy vahvasti historiaa, käsitöitä, viiniä sekä myöskin aaseja. Kaupungin maisemat muistuttavat alkuperäisen Italian maisemia ja kaupungin keskustassa sijaitsee hurmaava renessanssityylinen aukio, jossa sijaitsee San Vicenzon kirkko. Muun muassa tähän kirkkoon, muiden näkemisten arvoisten rakennusten lisäksi kannattaa tutustua lomasi aikana. Loma-asunto Svetvincenatista tarjoaa loistavan perustan täydellisen loman luomiselle täällä Istrian alueen hurmaavassa kohteessa.

Vuokraa loma-asunto Svetvincenatista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Kroatiassa Istrian alueella ja myöskin Svetvincenatissa. Valikoimamme sisältää monipuolisesti asuntoja eri kokoluokissa sekä hintaluokissa. Myös sisällöltään ja palveluiltaan loma-asunnot vaihtelevat ja nettisivuillamme voit rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Vuokraa esimerkiksi hulppea luksusasunto, jonka etupihalta löytyy oma uima-allas ja jonka terassilta on henkeäsalpaavat maisemat. Tai sitten voit vuokrata hillitymmän ja yksinkertaisemman loma-asunnon, jossa yöpyminen tuntuu kuin kotona olisi. Vuokraamme loma-asunnot Istriasta vuoden ympäri, joten voit lähteä lomalle johonkin monista kohteistamme juuri silloin, kun itse haluat. Voit tehdä varauksen suoraan nettisivuillamme ja jos sinulle herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa sinua enemmän kuin mielellään sekä sähköpostitse, että puhelimitse. Vuokraa loma-asunto Svetvincenatista seuraavaa lomaasi varten jo tänään ja voit aloittaa täydellisen lomamatkan suunnittelun vaikka heti!