search

Vuokraa loma-asunto Sveti Lovrecista

Viettääksesi unohtumattoman lomamatkan yhdessä parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoituskaupungeista, vuokraa loma-asunto Sveti Lovrecista Kroatiasta NOVASOLin kautta. Kuvankaunis Sveti Lovrecin kaupunki sijaitsee itäisessä osassa Istrian sisämaata ja lähellä valtatietä, joten kaupunki on helposti saavutettavissa sekä vain kävelymatkan päässä upeasta Adrianmeren rannikosta. Rento ilmapiiri ja aurinkoiset päivät lataavat akkusi ja auttavat sinua unohtamaan arkipäivien stressin, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Istriasta

Vuokraa loma-asunto Sveti Lovrecista

Historiallinen Sveti Lovrecin kaupunki

Sveti Lovrecin kaupungin juuret juontavat aina 700-luvulle saakka. Silloin rakennettiin St. Lawrence’n kirkko, jonka mukaan kaupunki sai nimensä ja joka on vielä tähänkin päivään asti osittain säilynyt. Bysantin valtakunnan aikana Sveti Lovrecin kaupunki linnoitettiin laajalti ja myöhemmin kaupunki toimi tärkeänä armeijan hallintokeskuksena venetsialaisten aikakautena Istriassa. Vielä tänäkin päivänä kaupunkia ympäröivät vaikuttavat muurit sekä mahtipontinen Veilka Vratan portti, jonka läpi kulkiessasi pääset ihailemaan upeaa keskiaikaista aukiota. Kaupungissa on myös nähtävää muun muassa St. Martinin goottilainen kirkko, Funtanelan puolustustorni vuodelta 1331 sekä 1400-luvun puolelta väliltä peräisin oleva St. Blaisen kirkko, joka on koristeltu upeilla freskoilla. Vuokraa loma-asunto Sveti Lovrecista NOVASOLin kautta ja koe näiden nähtävyyksien lisäksi paljon muita ikimuistoisia kokemuksia. 

Retket ja reissut Sveti Lovrecissa

Luontorakkaat lomailijat pääsevät Sveti Lovrecin loma aikana ihailemaan alueen upeaa luontoa sekä jyrkkiä kallioita, joiden päältä avautuvat kuvankauniit ja unohtumattomat maisemat alueelle. Lyhyen ajomatkan päässä Sveti Lovrecista sijaitsee suuren kanjonikallion päällä keskiaikaisen Dvigradin kaupungin rauniot, ja jos jatkat matkaa eteenpäin kohti Istrian sydäntä, saavut pian Pazinin vanhaan kaupunkiin. Kun käytät hyödyksesi Istrian alueen loma-asuntojamme, pääset tutkimaan kaikkea sitä, mitä alueella on sinulle ja perheellesi tarjota. Keskiaikaisen Rovinjin kaupungin lisäksi Istrian alueen suurin kaupunki Pula on tutustumisen arvoinen kohde. Täältä löydät monia kulttuurisia sekä historiallisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi hyvin säilyneen amfiteatterin. Niemimaan pohjoisessa osassa pääset taas nauttimaan toisenlaisista kokemuksista; Novigradin kaupungin läheltä löytyy moderni Istralandian vesipuisto. Lapsiperheiden kannattaa myös tutustua Vrsarin kaupungin läheltä löytyvään Dinoparkin teemapuistoon ja seikkailunhaluisten matkailijoiden kannattaa käydä tutustumassa Uckan upeaan vuoristojonoon.

Vuokraa loma-asunto Sveti Lovrecista

Varaa loma-asunto Sveti Lovrecista helposti netistä

Kuten jo huomaat, loma-asunto Sveti Lovrecista tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia moniin erilaisiin nähtävyyksiin, kokemuksiin ja elämyksiin kaupungissa ja muualla Istrian alueella. Suunnittelitpa sitten lomamatkaa perheesi, ystäviesi tai puolisosi kanssa, NOVASOLin laajasta valikoimasta löydät kohteita upeista oman uima-altaan sisältävistä luksuskodeista hillitympiin ja yksinkertaisiin loma-asuntoihin. Nettisivuillamme voit rajata hakua omien toiveidesi mukaisesti ja voit valita muun muassa omaan budjettiin sopivimman loma-asunnon. Loma-asunto Sveti Lovrecista tarjoaa sinulle ja matkaseurallesi loistavan perustan täydellisen lomamatkan luomiselle Kroatian Istriassa.