search

Vuokraa loma-asunto Rovinjista

Jos suunnittelet lähteväsi seuraavalla lomallasi Kroatiaan, voimme suositella sinulle loma-asunnon vuokrausta Rovinjin vanhasta kalastajakylästä, josta on kehittynyt hurmaava rannikkokaupunki. Länsi-Istriassa sijaitseva Rovinj on kuvankaunis kaupunki. Sillä on upeat rannat ja 22 lähellä sijaitsevaa saarta, joihin pääsee mukavasti laivalla ta veneellä. Nautinnot ja upeat kokemukset odottavat sinua, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Rovinjista!

Vuokraa loma-asunto Rovinjista

Koe Rovinjin nähtävyydet läheltä

Omassa vuokrahuvilassa Rovinjissa pääset kokemaan Kroatian nähtävyydet omaan tahtiin ja vapaasti valiten. NOVASOL tarjoaa upeat loma-asunnot ja mahdollisuuden elää lähellä vanhan kaupungin upeita paikkoja.

Rovinjin vanhaa kaupunkia kutsutaan Istrian Montmartreksi, sillä alue on jo pitkään houkutellut taiteilijoita läheltä ja kaukaa. Rovinjissa on suuria venetsialaisia rakennuksia ja toreja ja sitä pidetään kaikkein ”italialaisimpana” Kroatian kaupungeista. Rovinjissa on jopa kaksikieliset katukyltit, joiden avulla voit löytää nähtävyyksiä lähtiessäsi seikkailemaan Rovinjin vuokratalostasi.

Upea Välimeren alue ja sen hieno ilmasto sekä kaunis luonto tarjoavat loistavan lähtökohdan lomalle. Aktiivilomailijalle on tarjolla upeita vaellus- ja pyöräreittejä, joista löytävät omansa niin aloittalijat kuin harrastajatkin. Vehreiden mäkien välistä voit löytää viljavia tiloja. Niillä kasvatetaan viinirypäleitä ja oliiveja, joista tuotetaan maailmanluokan viinejä ja öljyjä. Loma-asunto Rovinjissa tarjoaa mahdollisuuden kokata itse paikallisia raaka-aineita hyödyntäen tai nauttia maukkaita aterioita ihanissa ravintoloissa.

Ihana, kirkas vesi tarjoaa luonnollisesti paljon mahdollisuuksia vesirurheiluun, kuten snorklaukseen tai trooppisten kalojen narraamiseen. Loma-asunto Rovinjista on todellakin unelmapaikka koko perheelle, sillä sieltä löytyy lomailijoille kaiken muun rantaelämän lisäksi purjehdusmahdollisuuksia. Rovinjin hienoista satamista pidetään vuosittain myös monia purjehduskilpailuja.

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Rovinjista helposti netissä

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan loma-asuntoja Rovinjista! Pitkä kokemuksemme ja tarkka laatukontrollimme antavat sinulle turvaa, kun vuokraat loma-asunnon Kroatiasta tai muualta Euroopasta. Loma-asuntovalikoimamme on laaja ja Rovinjista ympäristöineen löytyy niin upeita huviloita kuin pieniä huoneistojakin. Kaikki NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Istriasta löydät täältä kotisivuiltamme ja voit varata niitä vuorokauden ympäri!