search

Vuokraa loma-asunto Rabacista

Haluaisitko perheinesi vuokrata loma-asunnon Rabacista, Kroatiasta? Kannattaa tehdä se NOVASOLin kautta, sillä valikoimamme kattaa huoneistot ja huvilat Rabacista ja sen lähialueilta. Kohteita löytyy jokaiseen makuun ja pääset varmasti nauttimaan merestä ja auringosta parheesi kanssa.

Rabac on kaunis ja suosittu lomakohde ja se sijaitsee Istrian rannikon kaakkoisosassa. NOVASOLin loma-asunnot Rabacista tarjoavat mainion mahdollisuuden nauttia pitkistä kävelyretkistä turkoosinsinisen poukaman ympärillä, nauttia tuoretta kalaa alueen ravintoloissa tai tehdä päiväreissu naapuripaikkakunnalle Labiniin, jonka ydinkaupungissa voit ihastella arkkitehtuuria monilta eri aikakausilta.

Vuokraa loma-asunto Rabacista

Tutki Kvarnerin lahtea omasta huvilasta Rabacissa

Herää nauraviin lokkeihin, jotka metsästävät aamupalaa Kvarnerin lahdella, nauti rauhallisesta aamusta perheesi kanssa ja suunnittele päivän aktiviteetteja Rabacissa ja sen lähialueilla. NOVASOLin Loma-asunnot Rabacissa sijaitsevat lähellä monia ihania rantoja,kuten suosittu Maslinica, jossa voit rentoutua, leikkiä lasten kanssa rantaviivassa tai testata monenlaisia aktiviteetteja vesihiihdosta, Jet Skin kautta kumiveneajeluun.

Omassa vuokrahuvilassa tai –huoneistossa Rabacissa olet myös paikallisen elämän, kulttuurin ja traditioiden ytimessä. Huvila tai huoneisto Istriassa lähellä Rabacia tarjoaa sinulle mahdollisuuden kesäaikaan osallistua esimerkiksi elektronisen musiikin festivaaleille Rabacissa tai klassisen musiikin festivaaleille Labinissa, joka sijaitsee vain viiden kilometrin päässä.

Ruokakulttuuri on Istriassa maukas ja se mukailee monella tavalla italialaista keittiötä. Loma-asunto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokata itse illallista paikallisista raaka-aineista tai nauttia ravintoloiden maukkaista annoksista. Istrian herkkuihin kuuluvat äyriäisrisoton, pastan, maukkaiden kastikkeiden ja pizzan lisäksi myös ruokaisa keitto, manestra sekä grillatut sardiinit.

Vuokraa loma-asunto Rabacista NOVASOLin kautta

Vietä upea loma Kroatiastta ja vuokraa loma-asunto Rabacista helposti kotisivuiltamme. NOVASOL on vuokrannut loma-asuntoja jo 50 vuotta ja olemme nykyään yksi suurimmista mökki- ja huvilavälittäjistä Euroopassa. Kroatiassa olemme vaikuttaneet jo vuodesta 2005 ja voimmekin ylpeinä tarjota hienon valikoiman yksityisomisteisia loma-asuntoja Rabacista ja muualta Istriasta. Etsi itsellesi sopiva huoneisto tai huvila ja vuokraa se turvallisesti ja laatutakuulla suoraan täällä kotisivuillamme. Jos tarvitset apua varauksen suhteen, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.