search

Vuokraa loma-asunto Pulasta

Loma-asunto Pulasta saattaa sinut matkalle ajassa taaksepäin! Ihana ilmapiiri ja Rooman valtakunnan aikaiset rakennukset ympäröivät sinua, kun vuokraat huvilan tai huoneiston Pulasta.

Pula sijaitsee lounaisessa Istriassa ja se on alueen suurin kaupunki. Legendan mukaan kreikkalaisen mytologian jättiläiset perustivat Pulan 3000 vuotta sitten. Totta on ainakin se, että niin illyrialaiset kuin roomalaisetkin ovat asuneet Pulassa vuosien saatossa. Vuokraa siis loma-asunto Pulasta ja lähde seuraamaan roomalaisten jalanjälkiä pitkin kaupungin kapeita kujia.

Vuokraa loma-asunto Pulasta

Huoneiston tai talon vuokraaminen Pulasta kannattaa

NOVASOLin loma-asunnot Pulassa tarjoavat huikeita mahdollisuuksia lomallesi. Kaikki huoneistot ja huvilat Pulassa ovat yksityisomisteisia, joten voit elää kuin kuka tahansa kroatialainen lomakodissasi. Kulttuuri, traditiot ja historia odottavat sinua loma-asuntosi ulkopuolella. Pulan historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua Istrian arkeologiseen museoon, Rooman ja Augustuksen temppeliin, katedraaliin ja kuuluisaan amfiteatteriin.

Jos historia alkaa väsyttämään, voit helposti vain nauttia nykyhetkestä Pulan lähellä sijaitsevilla hienoilla rannoilla. NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Istriassa ja Pulassa sijaitsevat lähellä mm. Ambrelan rantaa, jossa voitte nauttia ihanan kirkkaasta vedestä tai lukea hyvää kirjaa aurinkovarjon alla. Ambrela on myös lapsiystävällinen matalan rantansa vuoksi.

Loma-asunto Pulassa on myös hyvä tukikohta, kun haluatte tehdä reissuja muualle maahan. Vuokrattavat loma-asunnot Istriassa ja lähellä Pulaa tarjoavat mahdollisuuden tutustua vaikkapa Brijunisaarten kansallispuistoon, jossa voit kokea upean luonnon paikallisine eläimineen ja kasveineen. Isoimmalta saarelta löydät esimerkiksi safaripuiston, jossa voit kohdata myös eksoottisempia eläimiä kuten seeproja ja elefantteja.

Vuokrahuvila Pulasta on vain klikkauksen päässä

Jos haluat vuokrata loma-asunnon Pulasta, löydät sen helposti täältä kotisivuiltamme. Olemme vuokranneet huviloita ja huoneistoja Kroatiassa jo vuodesta 2005 ja valikoimamme on kasvanut uskommattoman hienoksi. Loma-asunnon vuokraus Istriasta NOVASOLin kautta on turvallista ja laatutaattua. Jokaiseen vuokraan sisältyy turvallisuuspakettimme peruutusturvineen ja jokainen kohde on erikseen tarkistettu. Tervetuloa etsimään sopiva huoneisto tai huvila seuraavalle lomallesi!