search

Vuokraa loma-asunto Premanturasta

Haluaistiko rentouttavalle lomalle Istriaan, Kroatiaan? NOVASOLin loma-asunnot Premanturassa on juuri oikea valinta siihen tarkoitukseen. Vuokrahuvilat ja –huoneistot Premanturassa sijaitsevat lähellä merta, joten voit nauttia ihanasta tunnelmasta ja aurinkoisista rantahetkistä lomallasi juuri niin paljon kuin haluat.

Premantura on Istrian eteläisin osa ja sijaitsee Kamenjakin niemimaan keskiosassa. Kamenjakia ympäriöi 30 kilometriä pitkä rannikko, jossa on paljon upeita lahdenpoukamia. Loma-asunto Premanturasta tarjoaa sinulle monenlaisia elämyksiä mm. upean luonnonsuojelualueen, purjelautailuunkin soveltuvien rantojen ja jopa dinosaurusten jäänteiden merkeissä.

Vuokraa loma-asunto Premanturasta

Loma Istriassa on parhaimmillaan upeassa Premanturassa

NOVASOLin loma-asunnot Premanturassa takaavat vapauden. Voit omassa rauhassa nauttia rauhallisista aamuista pitkän aamiaisen merkeissä. Lähde kiertelemään kaupungille ja ihastelemaan linnanraunioita, monumentteja sekä St. Lawrencen kirkkoa. Vuokrahuvilat Premanturassa tarjoavat lomallesi paljon nähtävä ja koettavaa, mutta voit toki vain viettää rentouttavia hetkiä omissa oloissasi nautiskellen, jos siltä tuntuu.

Vuokraa talo Premanturasta ja pääset helposti retkille Istrian eri osiin. Loma-asunnot Premanturassa sijaitsevat lähellä Kamenjakin luonnonsuojelualuetta, jossa voit ihastella koskematonta luontoa ja upeita rantoja. Fenoligalla, joka sijaitsee Premanturan edustalla, voit myös tutustua dinosaurusten jäänteisiin. Lähde retkelle lomakohde Meduliniin ja voit nauttia monenlaisista aktiviteeteista. Myös historiallinen kaupunki Pula kuuluisine amfiteattereineen, linnoineen ja katedraaleineen sijaitsee lyhyen matkan päässä.

Vuokrattavat talot ja huvilat Premanturasta tarjoavat tyyssijan kauniin luonnon helmassa. Löydät Premanturasta rantoja, jotka ovat täydellisiä purjelautailulle, sillä varsinkin keväisin ja syksyisin tuulet ovat kovia. Kristallinkirkas vesi sopii hyvin myös snorklailuun.

Loma-asunnot Premanturassa

Vuokraa loma-asunto Premanturasta helposti suoraan netissä

Kiinnostaako sinua vuokrata loma-asunto Premanturasta? Löydät NOVASOLilta vuokrahuvilat ja lomahuoneistot Istriasta helposti täältä kotisivuiltamme. Jokainen NOVASOLin loma-asunto Kroatiassa kuten muuallakin Euroopassaon erikseen valikoitu ja voit täten vuokrata haluamasi huoneistot ja huvilat Premanturasta turvallisin mielin. Löydät kaikki loma-asunnot Istriasta sekä sen eteläisestä helmestä Premanturasta helposti hakuehtoja vaihtelemalla täältä kotisivuiltamme. Valikoimassa on pienet huoneistot sekä upeat huvilat Premanturassa, joten löydät varmasti unelmiesi loma-asunnot Kroatiasta! Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Premanturasta NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti!