search

Vuokraa loma-asunto Porecista

NOVASOLilla on loistava valikoima vuokrattavia huoneistoja ja huviloita Porecissa. Loma-asunnon vuokraus Istriasta on ehdottomasti hyvä vaihtoehto lomallesi. Voit käydä läpi loma-asuntojamme täällä kotisivuillamme ja etsiä hakuehtoja vaihtelemalla juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Monissa NOVASOLin huviloissa on oma uima-allas, joten voitte nauttia uintihetkistä myös omassa rauhassa. Vuokrattava loma-asunto Porecista tarjoaa sinulle myös monia hyviä uimarantoja, viihtyisiä kahviloita ja putiikkeja, kun tahdot lähteä aistimaan kroatialaista elämää ja kulttuuria.

Vuokraa loma-asunto Porecista

Historiallinen helmi

Porecilla on erittäin mielenkiintoinen historia, josta pääset nauttimaan keskiaikaisilla kujilla tai kauniilla kävelykadulla. Ravintolat tarjoilevat monia erilaisia istrialaisia spesialiteetteja kuten kala – ja äyriäisruokia. Porecissa on 7500 asukasta, joiden joukkossa sinäkin asut, kun vuokraat huoneiston tai huvilan kauttamme. Porecia ympäröi osittain kaupungin muuri, jonka suojissa on täysin autottomia alueita, joilla pienten lastenkin kanssa on mukavampaa seikkailla.

Täydellinen lapsiperheille

Kun haluat yksilöllisen ja erilaisen loman, jota voit helposti viettää myös lasten kanssa, loma-asunnon vuokraus Porecista on loistava vaihtoehto. Kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia elämyksiin, joista jää ikuinen ja ihana muisto. Loma-asunnot Porecissa tarjoavat paljon erilaisia aktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin lapsille. Vesiurheilulajit, snorklaus ja kalkkikiviluolilla vierailu sopivat koko perheelle. Voit myös löytää saaristosta ja rannikolta pieniä lahdenpoukamia, joissa saat ihan rauhassa evästellä perheesi kanssa tai etsiä sopivia sukelluspaikkoja. Auringonlasku on meren äärellä upeaa seurattavaa ja sitä kannattaa katsella venereillulla tai vanhan kaupungin laiturilta, josta näet hyvin Venetsiaan matkaavat laivat.

Loma Kroatiassa

Kaikkea pyöräilyyn rakastuneelle

Pyöräily Porecissa ja sen lähialueilla kannattaa kokea, sillä koko Porecin alue pienine kujineen ja idyllisine alueineen kannattaa nauttia jokaisella aistilla. Pyöränvuokrausfirmoja on joka puolella kaupunkia, joten omaa pyörää ei loma-asuntoon kannata raahata.

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Porecista kotiviuiltamme

Anna meidän auttaa lomasi suunnittelussa ja löytää juuri se loma-asunto Istriasta, joka sopii sinun ja matkakumppaneittesi tarpeisiin. Voit tehdä varauksen suoraan täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOLin yksityisomisteiset loma-asunnot ja huvilat Porecissa ja sen lähistöllä odottavat sinua kylään.