search

Vuokraa loma-asunto Perojista

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Perojista! Vuokrattavat huoneistot ja huvilat Istriasta ja Perojista luovat lomallesi mahtavat puitteet rentoutumiseen ja uudenlaisiin kokemuksiin.

Pikkukaupunki Peroj sijaitsee Istrian eteläosassa, heti Pulan historiallisen kaupungin pohjoispuolella. Perojin paikallisasukkaat ovat erittäin ylpeitä korkealaatuisesta oliiviöljystään sekä maailmanluokan viineistään. Vuokrahuvilat Perojista saattavatkin sinut upeiden makujen maailmaan rentouttavassa ympäristössä.

Vuokraa loma-asunto Perojista

Loma-asunto Perojissa tarjoaa omaa rauhaa ja aitoa tunnelmaa

Herää Kroatian auringon alta ja nauti ihana aamiainen omalla terassilla. Lähde kävelylle Perojin keskustaan ja ihaile keskiaikaista ST Stefanin kirkkoa sekä ortodoksista St Spiridon-kirkkoa. Vuokraa loma-asunto Istriasta ja Perojin pikkukaupungista ja voit vietää upeita päiviä pienillä rannoilla sekä nauttia uimisesta kirkkaan turkoosissa Adrianmeressä.

Vuokrahuvilat – ja huoneistot Perojista ovat loistava tukikohta erilaisille retkille Brijunisaariston upean luonnon keskelle. NOVASOLin loma-asunnot Perojissa sijaitsevat nimittäin Fazanan sataman lähellä, josta pääset laivalla Veli Brijunille, joka on saariston suurin saari. Velj Brijunilla voit nauttia upean luonnonsuojelualueen monimuotoisuudesta, ihailla 1600 vuotta vanhaa oliivipuuta, vierailla safaripuistossa tai tutustua Titon kesäresidenssiin, jonka nimi on Valkoinen huvila.

Vuokraa talo Perojista ja saat parhaat puolet kahdesta maailmasta. NOVASOLin loma-asunnot Perojista ovat hyvin varusteltuja ja sijaitsevat yhdellä Kroatian kauneimmista paikoista. Loma-asunto on kuin oikea koti, jonka huoltoa teidän ei tarvitse miettiä loman jälkeen ollenkaan.

Vuokrahuvilat Istriasta vain klikkauksen päässä

Vuokrattavat talot ja huoneistot Perojista on paras tapa tutustua kaupunkiin. NOVASOL on välittänyt laadultaan taatut loma-asunnot Kroatiasta jo vuodesta 2005 ja voimme nykyään tarjota niin upeat huvilat Perojista kuin pienemmät vuokrahuoneistot Istrian muistakin osista. Monet loma-asunnot Perojissa ja muualla Kroatiassa ovat uima-altaallisia, joten pääset nauttimaan sellaisesta luksuselämästä, jota harvoin kotona on tarjolla. Tervetuloa lomalle Kroatiaan ja vuokraamaan loma-asunto Perojista NOVASOLin kautta turvallisesti ja helposti suoraan täältä kotisivuiltamme!