search

Vuokraa loma-asunto Pazinista

Loma-asuntoja ja huoneistoja Pazin’n kaupungissa Istriassa

Noin 5000 asukkaan kaupunki, Pazin, sijaitsee lähes keskellä Istrian niemimaata. Pazinin kuntaan lasketaan kuitenkin mukaan muutama muukin kylä, jolloin asukasluku nousee noin 9000 ihmiseen. Jos haluat viettää lomasi tyypillisessä istrialaisessa kylässä Kroatiassa, keskiaikainen Pazin on mitä loistavin vaihtoehto kuvankauniine maisemineen ja henkeäsalpaavine luontonähtävyyksineen. Vuokraa loma-asunto Pazinista ja nauti perheesi tai ystäviesi kanssa kaikesta siitä, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla on teille tarjota.

Vuokraa loma-asunto Pazinista

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Pazinin kaupungissa

Lomasi aikana löydät Pazinista monia erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja kaikenikäisille perheen jäsenille. Voit käppäillä pitkin kaupungin kujia sekä katuja ja pysähtyä nauttimaan paikallisia herkkuja ravintolaan tai juomaan kupin kahvia viihtyisään kahvilaan. Lisäksi voit halutessasi lähteä tutustumaan alueen kuvankauniiseen luontoon ja sen monimuotoisuuteen. Pazinin ympäristöä voit lähteä tutkimaan jalan, pyörällä tai jopa vaikkapa hevosen selässä. Erityisesti näkemisen arvoinen on Pazinican joki, joka virtaa Pazin rotkoon ja jatkaa virtaamista etelän suuntaan siitä eteenpäin. Joessa pääsee uimaan ja Pazin rotko on loistava kohde seikkailunhaluisille lomailijoille, sillä siellä pääsee kokeilemaan jännittävää köysirataa. Kyseinen aktiviteetti onkin yleensä hyvin suosittu, kun suunnitellaan lomamatkaa Istrian alueelle. Loma-asunto Pazinista mahdollistaa kaiken tämän ja paljon muuta ja lisäksi tarjoaa sinulle ja perheellesi yksityisen sekä rentouttavan ympäristön, jossa viettää täydellinen loma. Vuokrattu loma-asunto Istriassa ja sen tarjoama loma Pazinissa on täynnä elämyksiä, kokemuksia, aktiviteetteja ja luontoa. 

Loma-asuntoja Pazinissa

NOVASOL tarjoaa Pazinin kaupungin lisäksi loma-asuntoja sen läheisillä alueilla ja läheisissä kylissä, kuten esimerkiksi Bazgaljissa, Gologoricassa ja Graciscessa. Bazgaljissa pääset viettämään rentouttavia lomapäiviä kauniissa ympäristössä ja maisemissa ladaten akkuja arjen haasteita varten. Gologorican hurmaavassa kylässä pääset taas tutustumaan perinteiseen kroatialaiseen elämäntapaan sekä paikalliseen historiaan upeiden historiallisten rakennusten, kuten ikivanhojen ja kauniiden kirkkojen muodossa. Graciscessa puolestaan saat ihailla kylän vaikuttavaa arkkitehtuuria, rehevää kasvillisuutta sekä luonnon kaunista monimuotoisuutta.

Vuokraa loma-asunto Pazinin kaupungista

Vuokraa loma-asunto Pazinista NOVASOLin kautta

Tutustu nettisivuillamme laajaan valikoimaamme ja vuokraa unelmien loma-asunto Pazinista jo tänään seuraavaa lomaasi varten. Nettisivuillamme voit rajata hakua siten, että sivu esittelee sinulle vain ne loma-asunnot, jotka ovat toiveidesi ja vaatimustesi mukaisia. Tarjoamme loma-asuntoja jokaiseen lähtöön aina edullisista ja pienistä loma-asunnoista kotoisalla tunnelmalla, suuriin ja hulppeisiin luksusloma-asuntoihin omalla uima-altaalla. NOVASOLilla on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta ja kaikki kohteemme ovat laatutarkastettuja, joten voit huoletta valita NOVASOLin ja varmistua siitä, että lomastasi tulee laadukas ja viihtyisä. Valikoimaamme kuuluu lukemattomia loma-asuntoja Kroatiassa ja Istrian alueen lisäksi kannattaa harkita esimerkiksi ihanaa Dalmatian aluetta lomaasi ajatellen. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi Kroatian loma-asuntoosi.