search

Vuokraa loma-asunto Novigradista

Loma Kroatiassa houkuttelee yhä useampia matkustajia ja loma-asunnon vuokraus Istriasta ja Novigradista on yhä suositumpaa. Novigrad on lämminhenkinen turistikohde, jossa voit nauttia kauniista merestä, mukavista ihmisistä sekä monista alueen upeista nähtävyyksistä. Vuokrattavat loma-asunnot Novigradista löydät meidän kauttamme. Vapaus, autenttisuus ja merellinen ilmapiiri sekä upea kulttuuri ja historia ympäröivät sinut, jos valintasi on loma-asunto Novigradista.

Loma-asunnot Novigradissa

Mielenkiintoinen historia ja puhtaat vedet

Istriassa sijaitseva Novigrad on historiallisesti mielenkiintoinen lomakohde, sillä kaupunki on vaihtanut hallitsijaa menneisyydessään moneen otteeseen ja alueen konfliktit ovat jättäneet jälkensä myös katukuvaan, minkä voit osittain nähdä yhä tänä päivänä. Vuokrahuvilat Novigradista tarjoavat mm. seuraavat historiallisesti tärkeät kohteet: 1200-luvulla rakennettu huikea kaupunginmuuri, joka on yhä osittain pystyssä, vanhat kirkot ja rakennukset sekä erilaiset rauniot ja kirkontornit ovat vain muutama esimerkki alueen upeista nähtävyyksistä. Vuokratalot Novigradista ovat upeassa ympäristössä ja tarjoavat mainion tyyssijan lepoon ja rentoutumiseen lomallasi.

Novigrad sijaitsee aivan kirkasvetisen ja lämpimän Adrianmeren syleilyssä. Loma-asunto Istrian rannikolta takaakin varmasti lämpimiä ja ihania hetkiä rannalla. Vuokraa loma-asunto Novigradista ja lähde päiväksi snorklailemaan tai kalastamaan vaikkapa suuria tonnikaloja tai muita trooppisia kalalajeja. Voit myös vuokrata veneen ja tutustua rannikkoon omassa tahdissasi meren aalloilla nautiskellen.

Jos rantaelämä ei kiinnosta, loma-asunnon vuokraus Novigradista on hyvä vaihtoehto. Voit lähteä maistelemaan paikallisia tuotteita lähialueen viinitiloille tai rientää alueen monien nähtävyyksien, festivaalien ja tapahtumien pariin paikallisten kanssa. Vuokraa talo Novigradista ja herkkuhetket kruunaavat lomasi. Alueen upeat ravintolat vievät kielen mennessään sekä lähituotteet tekevät ruokahetkistä omalla terassillakin yhtä juhlaa.

Varaa loma-asunto Novigradista vaikka heti täällä kotisivuillamme

NOVASOLilta löydät loma-asunnot Istriasta ja sen ihanasta rannikkokaupunki Novigradista laatutakuulla. Löydät tarpeisiisi sopivat pienemmät lomahuoneistot ja upeat uima-altaalliset huvilat Novigradista helposti hakuehtoja muokkaamalla. Haluat sitten ottaa aurinkoa ja uiskennella tai lenkkeillä sekä tutustua paikalliseen kulttuuriin, loma-asunto Istriasta on ehdoton ykkösvaihtoehto. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Kroatiasta ja kokemaan upea Novigrad aidossa ja upeassa ympäristössä!