search

Vuokraa loma-asunto Motovunista

Motovunin hurmaava kaupunki sijaitsee lähes 280 metriä korkealla ja hyvin jyrkällä rinteellä, aivan Istrian sydämessä. Tämä matkakohde tekee sinuun vaikutuksen muun muassa ainutlaatuisella maisemallaan, joka koostuu loputtomista niityistä ja vihreistä kukkuloista, sekä ihanalla tunnelmallaan, josta saat nauttia kierrellessäsi kaupungin kujia ja katuja. Vuokraa loma-asunto Motovunista, kun haluat viettää Kroatian lomasi kuvankauniissa maisemissa kaukana suurista turistimassoista. Motovun on todellinen seikkailukaupunki, jossa voit kuitenkin rentoutua ja ladata akkuja arjen haasteita varten. 

Vuokraa loma-asunto Motovunista

Motovunin nähtävyydet

Motovun oli satojen vuosien ajan Istrian alueen suurin linnoituskaupunki ja nykyään se tarjoaa mitä kauneimpia maisemia vierailijoilleen. Toisin kuin monet muut NOVASOLin kohteet, Motovun on nähtävyys jo pelkästään itsestään. Kaupunki syntyi keskiajalla, jolloin täällä asui yli 5000 paikallista, kun taas tänä päivänä asukkaita on vain 600. Kaupungin keskusta on edelleen täysin koskematon ja sitä ympäröivät vanhat kaupungin muurit, joilta on upeat näkymät alueen suurille viinitiloille. Kaupungin portilta näkee lisäksi läheisiin Groznjan’n ja Oprtaljin kaupunkeihin. Lomallasi voit myös vierailla renessanssiaikaisessa St. Stephen’s -kirkossa, jonka on rakentanut kuuluisa ja arvostettu arkkitehti Andrea Palladio. Lisäksi loma-asunto Motovunista mahdollistaa pyöräilyretket tai patikointimatkat alueen kauniiseen luontoon. Tapahtumarikkaiden lomapäivien jälkeen on ihanaa istahtaa johonkin kaupungin monista ravintoloista ja nauttia herkullista ruokaa tai juoda lasi paikallista viiniä loma-asuntosi terassilla ja nauttia ihanista maisemista. 

Vuokraa loma-asunto Motovunista NOVASOLin kautta

Jos haaveilet loma-asunnon vuokraamisesta Istrian alueelta, olet tullut oikeaan paikkaan. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä ja laatutarkastettuja loma-asuntoja ympäri Istrian aluetta ja Kroatiaa. Suunnittelitpa sitten matkaa yksin, puolisosi kanssa kahdestaan tai isolla, yli kahdeksan hengen ystäväporukalla, NOVASOLilta löydät varmasti sopivan loma-asunnon jokaiseen tilanteeseen. Lisäksi voit ottaa lomamatkallesi mukaan nelijalkaisen ystäväsi, kun valitset yhden monista lemmikkiystävällisistä kohteistamme. Nettisivuillamme voit rajata hakua omien toiveidesi mukaisesti ja tätä kautta löytää mieleisesi loma-asunnon seuraavaa lomamatkaasi varten. Viihtyisä loma-asunto tarjoaa sinulle ja matkaseurueellesi yksityisen ja rauhallisen ympäristön, jossa on mukava viettää lomaa. Lisäksi loma-asunto tarjoaa mitä parhaimman perustan täydellisen lomamatkan toteuttamiselle kohteessa, kun voit itse päättää lomapäiviesi aikataulut sekä rutiinit ja muiden lomailijoiden läsnäolo ei häiritse. Tutustu nettisivuillamme tarjontaamme ja varaa loma-asunto Istrian alueelta jo tänään.