search

Vuokraa loma-asunto Medulinista

Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Medulinista! Vuokrahuoneisto tai huvila Medulinissa mahdollistaa ihanan loman Kroatian rannikolla.

Medulin henkii historiaa, sillä sen juuret ulottuvat jo esihistoriallisiin aikoihin, jolloin kaupunki oli suosittu roomalaisten paikka Istrian rannikolla viettää lomaa heidän upeissa huviloissaan. Nykyään Medulin on moderni lomakohde, jossa NOVASOLilla on paljon hienoja vuokrataloja Kroatian lomallesi. Medulinin ympäristö tarjoaa paitsi historian havinaa myös paljon erilaisia aktiviteetteja.

Vuokraa loma-asunto Medulinista

Vapaa-aikaa ja rentoutumista Istriassa

Medulinissa voit nähdä ja kokea monenlaista. Vuokraa loma-asunto Medulinista ja kävele pitkin kaupungin ihania katuja, nauti matkan varrelle osuneiden terassien tarjonnasta tai suuntaa kohti ihania rantoja. I Bijeca on kilometrin pituinen hiekkaranta ja suosittu turistien keskuudessa, Skrape on pidetty pyörökiviranta, joka matalan rantansa vuoksi sopii hyvin myös lapsille ja Belvedere puolestaan modernisti ylläpidetty ranta, jossa on monenlaisia palveluja.

Jos rantaelämä alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään, voit myös osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin. Medulinista löytyy yksi Istrian upeimmista maastopyöräilyreiteistä, joten pääset tutustumaan alueeseen myös liikunnan merkeissä. Kun vuokraat talon Medulinista, voit itse päättää aikatauluistasi ja menoistasi. Jos hylkysukellus, golfaus, jalkapallo, purjelautailu tai ratsastus kiinnostaa, Medulinissa voit tehdä myös kaikkea tätä.

Vuokrahuoneisto ja –huvila toimii myös hyvänä tukikohtana päiväreissuille. Pakkaa reppu mukaan ja lähde loma-asunnostasi laivamatkalle saaristoon nauttimaan ihanista näkymistä ja virkistävistä uintihetkistä. Medulinista löydät myös keisari Constantinin huvilan, Vizulan, rauniot, jotka ovat näkemisen arvoiset.

Loma-asunnot Medulista ovat vain klikkauksen päässä

Jos sinä ja perheesi haluatte vuokrata loma-asunnon Medulinista, löydätte kaikki huvilat ja huoneistot Istriasta ja muualta Kroatiasta täältä kotisivuiltamme. Vuokraus on turvallista ja helppoa, mutta jos teille tulee kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään. NOVASOL on vuokrannut loma-asuntoja Istriasta jo vuodesta 2005, joten valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan. Kaikkiin NOVASOLin loma-asuntoihin kuuluu turvallisuuspaketti peruutusturvineen ja jokainen kohde on erikseen tarkistettu, joten voitte vuokrata loma-asuntojamme turvallisin mielin.