search

Vuokraa loma-asunto Marcanasta

Marcanan pieni kaupunki sijaitsee Kroatiassa Istrian niemimaan eteläisissä osissa. Adrianmeren rannikolle täältä on vain noin kuuden kilometrin matka ja esimerkiksi niemimaan suurimpaan kaupunkiin, Pulaan, vain noin 12 kilometriä. Marcana on lähes 3000 vuotta vanha kaupunki, ja katukuvaa koristavatkin modernien ja nykyaikaisten talojen lisäksi kiehtovat antiikin aikaiset monumentit ja rakennukset. Kyseessä on loistava kohde heille, jotka kaipaavat lomaltaan rauhallista, hiljaista ja rentouttavaa ympäristöä. Marcanaa ympäröivät viljellyt pellot, viinitilat, oliivitarhat sekä vuoristot, jotka kaikki yhdessä muodostavat mitä idyllisimmät ja kauneimmat maisemat lomaasi varten. Toisaalta isompien kaupunkien syke sekä rannikon eläväiset kohteet ovat myöskin saavutettavissa, jos välillä kaipaat hieman nopeatempoisempaa ympäristöä. Vuokraa loma-asunto Marcanasta ja nauti tämän kiehtovan kohteen kiireettömästä ja rentouttavasta tunnelmasta. 

Vuokraa loma-asunto Marcanasta

Nähtävää ja koettavaa lomallasi Istriassa

Loma-asunto Marcanasta tarjoaa loistavan tilaisuuden rentouttavan ja virkistävän lomamatkan viettämiseen Istrian kiehtovalla alueella. Lomaillessasi täällä sinulla on myös ainutlaatuiset mahdollisuudet tutustua herkulliseen ja perinteiseen istrialaiseen ruokakulttuuriin, joka perustuu paikallisten viljelyksien ja maatilojen antimiin. Erilaiset paikalliset perinneruoat sekä erikoisuudet tarjoilevat unohtumattomia ruokaelämyksiä, joista kannattaa ehdottomasti nauttia loman aikana. Rentoutumisen ja gastronomian lisäksi Marcanassa pääset nauttimaan historian havinasta, sillä täällä antiikki kohtaa modernin. Kävelyt pitkin vanhan kaupungin kiehtovia katuja vievät sinut aikamatkalle historiaan. 

Läheisten alueiden ja mielenkiintoisien kaupunkien tutkiminen on myös mahdollista ja hyvin suositeltavaa lomaillessasi Marcanassa. Esimerkiksi tunnettu ja suosittu Pulan kaupunki sijaitsee vain noin 12 kilometrin päässä Marcanasta ja tarjoilee upeita sekä kiehtovia nähtävyyksiä vierailijoilleen. Täällä voit ihailla muun muassa roomalaista amfiteatteria sekä romaanista foorumia. Lisäksi myös Pulan satama sekä vanha kaupunki nähtävyyksineen ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Halutessasi rikastuttaa lomaasi myös rantamuistoilla, voit suunnata vain noin kuuden kilometrin päähän Marcanasta, missä pääset nauttimaan Adrianmeren turkoosista merivedestä, viihtyisistä rannoista sekä rauhallisista ja kuvankauniista poukamista. 

Vuokraa loma-asunto Marcanasta

Vuokraa loma-asunto Marcanasta NOVASOLin kautta

Suunnitellessasi loma-asunnon vuokraamista Istrian alueelta Kroatiasta, käännä katseesi kohti NOVASOLin loistavaa ja laatutarkastettua valikoimaa. Kaikki Kroatian vuokra-asuntomme ovat ”all-inclusive”, joka tarkoittaa sitä, että esimerkiksi liinavaatteet, käyttökustannukset sekä loppusiivous kuuluvat vuokrahintaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin unohtumattoman lomamatkan viettämisestä! Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Marcanasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi!