Loma-asunnot Duga Uvalassa

Duga Uvala sijaitsee Kaakkois-Istriassa noin 24 kilometrin päässä Pulan kaupungista ja se on yksi neljästä upeasta lahdesta Vinjolessa. Alue on tunnettu sen kuvankauniista rannoista sekä koskemattomasta maaseudusta niiden ympärillä. Täällä olet kaukana suurista turistimassoista sekä kaupunkien melusta ja saat nauttia kunnolla istrialaisesta elämäntyylistä sekä välimerellisestä ilmastosta. Vuokraa loma-asunto Duga Uvalasta NOVASOLin kautta ja pääset nauttimaan kiireettömästä ja rentouttavasta lomasta Istrian alueella Kroatiassa.

Loma-asunnot Duga Uvalassa

Upea ympäristö ja valikoima aktiviteetteja

Ympäri lahtea löytyvät rannat ovat täydellisiä lapsiperheille, sillä meri lahdessa on turvallista ja rauhallista. Pitkin lahtea löytyy monia  ravintoloita, kahviloita sekä vapaa-ajan palveluita ja aktiviteetteja. Maalla voit pelata esimerkiksi lentopalloa, tennistä tai minigolfia ja vedessä pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia vesiurheilulajeja. Voit myös vuokrata veneen tai kanootin ja tutkia lahtea sen avulla, samalla vaikkapa kalastusonki kädessäsi. Lisäksi voit tehdä päiväreissun Brijunin kansallispuistoon tai läheisiin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Rovinjiin tai Meduliniin. Lapsiperheiden kannattaa suunnitella myös päiväreissuja läheisten kaupunkien huvipuistoihin, joista saa varmasti unohtumattomia muistoja ja kokemuksia.

Loma-asunto Duga Uvalasta mahdollistaa myös reissun Pulan kaupunkiin, joka on Istrian niemimaan suurin kaupunki ja sijaitsee reilun 20 kilometrin päässä Duga Uvalasta. Täältä löydät monia kokemisen arvoisia nähtävyyksiä; keskustan amfiteatteri, Augustuksen temppeli sekä kukkulalla sijaitseva linnoitus, joka on nykyään muunnettu arkeologiseksi museoksi, ovat kaikki näkemisen arvoisia. Duga Uvala tarjoaa todella hyvät puitteet rentouttavan ja rauhallisen loman viettämiselle Istrian alueella, mutta myös heille, ketkä etsivät lomaltaan aktiivista tekemistä, on kyseinen kohde sopiva.

Loma-asunnot Duga Uvalassa

Varaa loma-asunto Duga Uvalasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Istrian alueella ja koko Kroatiassa. NOVASOLin loma-asunnot Duga Uvalassa tarjoavat sinulle ja perheellesi mahdollisuuden monipuolisen loman viettämiseen, jonka aikana jokaiselle löytyy jotakin mieleistä tekemistä ja nähtävää. NOVASOLin laajan valikoiman ansiosta voit valita juuri sinun lomaasi sopivimman loma-asunnon hulppeista luksusasunnoista tai hillitymmistä ja kotoisammista vuokrakodeista sekä kaikesta siltä väliltä. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!