search

Vuokraa loma-asunto Krnicasta

Kuulostavatko loputtomat rannat, auringonpalvominen sekä kristallinkirkas merivesi houkuttelevilta? Siinä tapauksessa Kroatia on loistava lomakohde juuri sinulle! NOVASOL tarjoaa Kroatiassa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja, joissa voit viettää yksityisen lomamatkan rentouttavassa ilmapiirissä. Yksi ehdoton kohdevaihtoehto on Istrian alueen yksi suosituimmista kaupungeista, Krnica, joka sijaitsee aivan rannikon läheisyydessä. Täällä voit nauttia muun muassa meriveden läheisyydestä, oman loma-asunnon tuomasta rauhasta sekä mahdollisuudesta tehdä päiväreissuja läheisiin kaupunkeihin. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, joiden avulla saat Krnican lomastasi luotua ikimuistoisen kokemuksen.

Vuokraa loma-asunto Krnicasta

Nähtävyyksien ja luonnonkohteiden kohokohtia Krnicassa

Krnican loma-asuntoasi ympäröi kuvankaunis luonto, kansallispuistot sekä kiviset rannikkoalueet. Vuokrasitpa sitten loma-asuntosi Istriasta rannikon läheisyydestä tai enemmän sisämaasta, sinulla on monia upeita mahdollisuuksia tutustua alueen luontoon ja sen monimuotoisuuteen. Lomallasi pääset tutustumaan Uckan metsäisiin vuoriin, suuriin laaksoihin sekä pieniin kaupunkeihin, joiden ilmapiiri on maustettu italialaisella tunnelmalla ja ranskalaisella charmilla. Kroatian rannikkoalueilla voit surffata, purjehtia, kalastaa ja snorklata merivedessä. Lisäksi lomallasi Krnicassa pääset maistelemaan perinteisiä kroatialaisia herkkuja; kokeile esimerkiksi maukkaita tryffeleitä sekä herkullisia viinejä ja poimi tuoreita viikunoita takapihasi viikunapuusta. Loma-asunto Krnicasta tarjoaa sinulle loistavan perustan täydellisen loman luomiselle Kroatian Istriassa. 

Reissuja ja retkiä lomallasi Istriassa

Krnicasta pääset helposti ja kätevästi vierailemaan moniin Istrian alueen muihin kaupunkeihin sekä nähtävyyksiin. Vieraile yhdessä monista satamakaupungeista, esimerkiksi Medulinassa, tai Istrian alueen suurimmassa kaupungissa, Pulassa. Molemmat kaupungit ovat aikoinaan saaneet vaikutteita arjalaisilta, venetsialaisilta sekä roomalaisilta. Pulasta löydät lukemattomia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi amfiteatteri, Sergiusten riemukaari sekä venetsialaisten rakentama linna. Myös Motovun on ehdottomasti vierailun arvoinen ja täällä pääset ihastelemaan vaikuttavia vanhoja linnoituksia. Loma-asunto Krnicasta mahdollistaa myös helpon pääsyn Oprtaljin tai Humin kyliin, joista jälkimmäistä on luonnehdittu maailman pienimmäksi kaupungiksi. Kaikkiin nähtävyyskohteisiin pääset helposti julkisella liikenteellä lomasi aikana ja kannattaa pitää mielessä myös auton vuokraamisen mahdollisuus.

Vuokraa loma-asunto Krnicasta

Vuokraa loma-asunto Krnicasta helposti kauttamme

Istrian alue on 3000 neliökilometrin kokonsa myötä Adrianmeren rannikon suurin niemimaa ja samalla yksi Euroopan parhaista matkailualueista. Täällä sinua ympäröivät ikivanhat kalastuskylät, linnat sekä kauniit viinitilat. Loma-asunto Krnicasta tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Kroatian historiaan ja menneisyyteen mielenkiintoisella tavalla. Lisäksi loma-asuntosi Krnicassa on lähellä merta, joten voit nauttia merenaaltojen rauhoittavista äänistä, suolaisesta meri-ilmasta sekä pehmeästä hiekasta jalkojesi alla. Unelmien loma-asunto Krnicasta NOVASOLin kautta auttaa sinua luomaan mitä täydellisimmän Kroatian lomamatkan sekä tutustumaan Istrian alueeseen ja sen nähtävyyksiin. Tarjoamme laajan valikoiman loma-asuntoja Istrian alueella ja rajaamalla hakua nettisivuillamme, löydät sinun ja perheesi toiveisiin ja vaatimuksiin parhaiten vastaavan loma-asunnon. Lähditpä sitten reissuun puolisosi kanssa kahdestaan tai suurella kymmenen hengen porukalla, meiltä löydät ratkaisun joka tilanteeseen. Lisäksi tarjoamme monia lemmikkiystävällisiä asuntoja, jotta sinun nelijalkainen ystäväsi voi tulla lomalle mukaan. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurasi tervetulleeksi Kroatiaan!