search

Vuokraa loma-asunto Kanfanarista

Noin 280 metrin korkeudessa Istrian kauniissa maisemissa sijaitsee hurmaava pieni Kanfanarin kylä. Jos haluat lomalle Kroatiaan jonnekin rauhalliseen ja hiljaiseen kohteeseen pakoon arkielämän stressiä ja ihailemaan Kroatian upeaa luontoa, loma-asunto Kanfanarista on sinulle mitä loistavin vaihtoehto. Kaupunki alkoi ensimmäisen kerran muodostua 1000-luvun puolessa välissä, mutta virallisesti siitä tuli kunta vasta 1600-luvun loppupuolella. Toisen maailmansodan myötä monia kaupungin alueita tuhoutui ja täten kaupunki menetti monia historiallisia kohteitaan. Kanfanarin paikalliset käyttivät kuitenkin tilanteen hyväksi aloittaa kokonaan uudelta pöydältä ja tänä päivänä kaupunki suoranaisesti hohtaa historiallista ja muinaista hohtoaan.

Vuokraa loma-asunto Kanfanarista

Lomamatka Istrian Kanfanarissa

Vaikka Kanfanarin kaupunki on suhteellisen pieni ja asukkaitakin täällä on vain noin 600, on kaupungilla silti hurjan paljon tarjota. Täällä pääset patikoimaan kuvankauniita reittejä pitkin, jotka johtavat ihanien niittyjen ja metsien läpi. Loma-asunto Kanfanarista mahdollistaa myös monien muiden urheilulajien harrastamisen täällä Istrian alueen hurmaavassa kohteessa. Jos pidät maastopyöräilystä, löydät Kanfanarista loistavat reitit ja mahdollisuudet lajin harrastamista varten. Lisäksi kannattaa tehdä päiväreissu rannikon suuntaan, missä pääset rentoutumaan ihanille rannoille. Muun muassa Rovinjin tunnettu satamakaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen ja lisäksi kannattaa vierailla Limbugtenin luonnonalueella, missä pääset tutustumaan Romualdon luolaan.

Seikkailujen, kokemusten ja elämysten täyteisten päivien lisäksi voit lomallasi Kanfanarissa viettää aikaa viihtyisässä ja yksityisessä loma-asunnossasi. Jos vuokraat NOVASOLilta Kanfanarista luksusloma-asunnon, pääset mukavasti viilentymään omaan privaattiin uima-altaaseen milloin vain haluatkaan. Lomallasi kannattaa kuitenkin tutkia Kanfanarin nähtävyyksiä mahdollisimman paljon. Yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on esimerkiksi seurakunnan vuonna 1696 rakennettu St. Sylvesterin kirkko. Vuokraa loma-asunto Kanfanarista seuraavaa lomaasi varten ja pääset kokemaan kaiken sen, mitä tällä historiallisella ja kauniilla kaupungilla on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Kanfanarista

Varaa loma-asunto Kanfanarista helposti ja turvallisesti suoraan netistä

Kun suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Istriasta, voit vuokrata joko rannikon alueelta tai jos etsit lomaltasi täydellistä rauhallisuutta ja rentoutumista, kannattaa loma-asunto vuokrata keski-Istriasta. Jos haluat viettää Kroatian lomasi jossakin, missä pääset rentoutumaan kuvankauniissa maisemissa ja tutustumaan tyypilliseen kroatialaiseen elämäntapaan, on Kanfanarin hurmaava kaupunki täydellinen valinta. Käyttämällä nettisivuillamme rajattua hakua, löydät juuri sinun ja perheesi vaatimuksiin ja toiveisiin parhaiten vastaavan kohteen. Matkustitpa Istriaan sitten yksin, puolisosi kanssa tai kymmenen hengen suuressa porukassa, NOVASOLilta löydät sopivan loma-asunnon jokaiseen tilanteeseen sekä myöskin budjettiin. Unelmien loma-asunto Kanfanarista löytyy NOVASOLilta ja tarjoaa sinulle lomasi aikana yksityisyyttä sekä rentouttavan ilmapiirin.