search

Vuokraa loma-asunto Groznjanista

Kroatiassa Istrian alueella erään kukkulan päällä sijaitsee Groznjanin pieni ja postikortti-idyllinen kaupunki. Groznjanin loistava sijainti tarjoaa mahdollisuuksia tutustua Istrian alueeseen laajemminkin, ja kokea sen kiehtovia kohteita sekä kaupunkeja esimerkiksi päiväreissujen muodossa. Lomaillessasi Istrian alueella, sinua ympäröivät vuoristot, oliivitarhat, viinitilat sekä ainutlaatuinen ja upea luonto. Groznjan on tunnettu taidekaupunkina ja täältä löytyykin useita taidekauppoja, -gallerioita ja -näyttelyitä idyllisten kujien varsilta. Taitelijoita viehättää kaupungin autenttinen ja maaginen tunnelma, jonka sinäkin saat tuntea lomallasi täällä. Rantalomaa kaipaavien tulisi huomioida, että Groznjanin kaupungissa ei ole rantoja, mutta rannikko ja sen monet viihtyisät rannat sijaitsevat vain noin 15 kilometrin päässä. Halutessasi voit myös vuokrata uima-altaallisen loma-asunnon, jolloin voit pulahtaa virkistävään veteen milloin vain haluat! Vuokraa loma-asunto Groznjanista ja koe tämä kiehtova ja kuvankaunis kohde yhdessä perheesi kanssa. 

Vuokraa loma-asunto Groznjanista

Nähtävää ja koettavaa Groznjanissa

Groznjan on vanha, hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki, jota vielä tänäkin päivänä ympäröi sen historialliset muurit. Kaupunki sijaitsee korkealla, joten täällä voit ihailla henkeäsalpaavia maisemia, jotka lankeavat laaksojen ja vuoristojen ylle. Kaupungin rauhallinen ja rentouttava tunnelma houkuttelee sinut tutkailemaan sen pikkukujia ja katuja, jotka täyttyvät kauniiden kukkien sekä kasvien raikkaasta tuoksusta. Kuljeksiessasi pitkin kaupunkia ohitat monia pieniä taidegallerioita, käsityökauppoja, kahviloita, sekä ravintoloita, jotka kaikki houkuttelevat sinua vieraakseen. Tutustu muun muassa St. Vitusin 1200-luvulle sijoittuvaan kirkkoon. Loma-asunto Groznjanista tarjoaa lomallesi paljon autenttista idylliä, joka tarjoilee aitoa ja alkuperäistä kroatialaista kulttuuria sen perinteineen.  

Vuokraa loma-asunto Groznjanista

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Loma-asunto Groznjanista toimii loistavana lähtökohtana erilaisille retkille ja reissulle Istrian alueella. Groznjanin lähellä sijaitsee esimerkiksi Motovunin kaupunki, joka tunnetaan sen tryffeleistään. Myös Motovun sijaitsee kukkulan korkeuksissa, joten täälläkin pääset nauttimaan upeista maisemista samalla herkutellen paikallisilla tryffeleillä. Rovinjin suosittu kaupunki on myös tutustumisen arvoinen. Täällä voit vierailla muun muassa St. Euphemian barokkiaikaisessa kirkossa sekä kohteen monissa taidegallerioissa. Lisäksi myös esimerkiksi Porecin, Pulan, Vrsarin, sekä Humin kaupungit ovat loistavia kohteita unohtumattomille päiväreissuille. Tiesitkö muuten, että Hum on maailman pienin kaupunki? Vuokraa loma-asunto Groznjanista ja koe kyseisen kaupungin lisäksi Istrian alueen muutkin kiehtovat kohteet lomallasi. 

Vuokraa loma-asunto Groznjanista

Vuokraa loma-asunto Groznjanista NOVASOLin kautta

Lomallasi Istrian alueella voit harrastaa ja kokeilla monipuolisesti erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Alueen kauniit maisemat luovat loistavat puitteet patikoimiselle, maastopyöräilylle, sekä ratsastamiselle. Myös muun muassa kiipeily, kajakkimelonta, golf, tennis, purjehtiminen, sukeltaminen, purjelautailu, sekä varjoliito ovat esimerkkejä Istrian alueen laajasta aktiviteettivalikoimasta. Parhaiten lomastasi pääset nauttimaan, kun käytössäsi on vuokrattu loma-asunto Groznjanista. Tällöin lomasi kulmakiviä ovat yksityisyys, omatoimisuus, sekä itsenäisyys. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön, missä viihtyy koko perhe. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Istrian alueelta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!