search

Vuokraa loma-asunto Fazanasta

Vuokraa huoneisto tai huvila Fazanasta ja sinua odottavat ihana ilmapiiri, upea luonto ja herkullinen ruoka. Vuokrahuvilat Fazanasta tarkoittavat upeita lomahetkiä ja –retkiä Istrian saaristossa.

Satamakaupunki Fazana sijiatsee Pulanpohjoispuolella lounaisessa Istriassa ja pääset täältä helposti seikkailemaan veneellä Brijunin upeaan kansallispuistoon. Monet turistit ehtivätkin nähdä Fazanasta vain häivähdyksen ohikulkumatkalla, mutta voimme suositella loma-asunnon vuokrausta Fazanasta lämpimästi. Kaupunki tarjoaa ihanan kalamarkkinapaikan, hienoja historiallisia kirkkoja sekä mahtavia herkutteluhetkiä.

Vuokraa loma-asunto Fazanasta

Ihastu viihtyisään Fazanaan ja vuokraa loma-asunto Istriasta

Vuokrahuoneistot ja -huvilat Fazanassa merkitsevät erilaista vapautta ja aitouden tutnua lomallesi. Voit nukkua omassa rauhassa juuri niin pitkään kuin uni maittaa ja syödä rauhassa haluamasi aamiaisen terassilla tai lähteä jo aikaisin retkelle kansallispuisto Brijuniin. Brijuni koostuu 14 saaresta ja sen hienot rannat, upeat mäntymetsät sekä rikas eläimistö ja kasvisto ihastuttavat sinua varmasti.

Vuokraa talo Fazanasta ja tutustu kaupungin historialliseen perintöön. Löydät kaupungista mm. upeat kirkot, St Kosmas ja St Damianos, joista jälkimmäisessa on upea Juraj Venturan maalaus ”Viimeinen ehtoollinen”. Vieraile myös 1300-luvun kirkossa Our lady of Karmel ja St Elysin kirkossa. Loma-asunto Kroatiasta, kuten myös Fazanasta tarjoaa myös aina mahdollisuuden tutustua alueen viinitiloihin sekä kalamarkkinoihin.

Vuokrattu loma-asunto Fazanasta tuo monia etuja lomallesi. NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa ovat yksityisomisteisia, joten saat aivan erilaisen ja aidon ympäristön lomallesi kuin turistihotelleissa. Vuokrahuvila tai –huoneisto Istriasta on myös oiva vaihtoehto lapsiperheille, sillä oma piha ja keittiö tekevät elämästä paljon helpompaa ja lapsi voi tunte olevansa kuin kotonaan.

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Fazanasta

Jos loma-asunnot Istriassa kiinnostavat, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät täältä kotisivuiltamme niin pienemmät vuorahuoneistot kuin upeat uima-altaalliset huvilat Fazanasta. NOVASOL on välittänyt laadultaan taatut loma-asunnot Kroatiassa jo vuodesta 2005 ja olemme nykyään maan suurin välittäjä. NOVASOLin huvilat ja huoneistot Istriassa sekä muualla Kroatiassa ovat turvallinen, laadukas ja erilainen valinta seuraavalle lomallesi! Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Fazanasta NOVASOLin kautta!