search

Vuokraa loma-asunto Buzetista

Buzet on pohjoisen Istrian hiljainen ja rauhallinen kaupunki, joka sijaitsee kukkulan päällä kumpuilevassa ja vihreässä maisemassa lähellä Slovenian rajaa. Buzet on Kroatian todellinen tryffelipääkaupunki ja vuosittain syyskuussa täällä järjestetäänkin tryffelifestivaalit. Valkotryffelikauden alkua paikalliset juhlistavat valmistamalla valtavan kokoisen omeletin, johon tulee yli 2000 kananmunaa ja 10kg tryffeleitä. Vuokraa loma-asunto Buzetista, niin pääset kokemaan kaiken sen, mitä tällä tryffelikaupungilla on sinulle tarjota Istrian lomasi aikana.

Vuokraa loma-asunto Buzetista

Kokemuksia ja tekemistä Buzetin kaupungissa

Buzetin kaupunki sijaitsee Cicarija -vuoren juurella ja Istrian suurimman joen, Mirnan, läheisyydessä. Ensimmäisen kerran kaupunki vakiinnutettiin roomalaisten toimesta ja he rakensivat tänne muureja, kirkkoja ja suuria portteja. Nykyään kaupungista löytyy siis upea kulttuurinen ja historiallinen perintö, johon pääset Istrian lomallasi tutustumaan. Tänä päivänä Buzet on myös yksi Pohjois-Kroatian tärkeimmistä liikennekeskuksista ja kuuluisa erityisesti tryffeleistä sekä upeista patikointi- ja pyöräilymahdollisuuksistaan Mirnan laaksossa. Loma-asunto Buzetista mahdollistaa sinulle ja perheellesi tutustumisen kaikkiin niihin nähtävyyksiin, mitä kaupungilla on tarjota. 

Buzetin loman aikana kannattaa tehdä päiväreissuja läheisiin kaupunkeihin, kuten Porec, Novigra sekä Opatija. Lisäksi läheinen Humin kaupunki, joka on maailman pienin kaupunki, antaa ainutlaatuisen kokemuksen. Jos kaipaat lomaltasi rantaelämää ja meressä pulikointia, Buzet ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. Sen sijaan kaupunki on ilmeinen vaihtoehto heille, ketkä etsivät lomaa täynnä kulttuuria, historiaa, kaunista luontoa sekä herkullista ja tuoretta paikallista ruokaa. Paikalliset ravintolat ja kuppilat houkuttelevat vierailijoita luokseen uskomattomilla herkuillaan ja viineillään. Buzetin lomasi aikana kannattaa myös ehdottomasti käydä syömässä vanhassa kaupungissa Stara Ostrija -nimisessä ravintolassa.  

Vuokraa loma-asunto Buzetista helposti NOVASOLin kautta

Tutustu NOVASOLin laajaan valikoimaan Buzetin ja Istrian alueen loma-asuntoja ja valitse niistä itsellesi ja perheellesi parhaiten sopiva vaihtoehto seuraavaa lomaasi varten. Valikoimastamme löytyy loma-asuntoja jokaiseen lähtöön; voit valita hillitymmän, kotoisan ja pienen loma-asunnon tai päätyä hulppeaan luksusvillaan, jossa on oma uima-allas ja upea merinäköala. Loma-asuntojamme Kroatiasta löytyy jokaisen budjetille ja moniin kohteisiimme on myös sallittua tuoda lemmikki mukanaan, jotta nelijalkaista ystävää ei tarvitse jättää kotiin loman ajaksi. Istriassa valikoimaamme kuuluu monia paikalliseen tyyliin rakennettuja kivitaloja, joissa tunnelma on rauhallinen ja kodikas. Kaikki kohteemme ovat laatutarkastettuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia kohteen toimivuudesta tai laadukkuudesta, vaan voit keskittyä rentouttavan loman viettämiseen Buzetissa.