search

Vuokraa loma-asunto Barbarigasta

Loma-asuntoja ja huoneistoja Barbarigan kaupungissa Istriassa

Barbariga on pieni rannikkokaupunki lounaisessa Istriassa ja se sijaitsee Pulan ja Rovinjin kaupunkien välissä. Kaupungin maisemat koostuvat koskemattomasta luonnosta sekä oliivitarhoista ja Barbariga tarjoaa sekä historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, että myöskin luonnon nähtävyyksiä. Loma-asunto Barbarigasta tarjoaa sinulle ja perheellesi monia mahdollisuuksia kokeilla erilaisia ja hauskoja aktiviteetteja vedessä sekä maalla. Täällä pääset monipuolisesti kokemaan Istrian alueen elämyksiä sekä kokemuksia ja NOVASOLin yksityinen loma-asunto Istriassa antaa sinulle ja perheellesi loistavan perustan toteuttaa mitä täydellisimmän loman Kroatiassa.

Vuokraa loma-asunto Barbarigasta

Kokemuksia ja tekemistä Barbarigassa 

Barbarigan kaupungin hurmaavasta keskustasta löydät valikoiman ihania kauppoja ja putiikkeja sekä ravintoloita, mutta muuten kaupunki on hyvinkin hiljainen ja rauhallinen ja antaa sinun nauttia lomastasi rauhassa rentoutuen. Barbariga sijaitsee Adrianmeren rannalla ja nauttii kuvankauniista rantaviivasta sekä koskemattomista kivi- ja hiekkarannoista. Alueen sisämaa on suhteellisen tasaista, mikä on melko epätavallista tällä Kroatian alueella, jossa normaalisti nähdään vuoria rantojen läheisyydessä. Kaupungissa pääset kokeilemaan muun muassa erilaisia vesiurheilulajeja tai vaikka metsästystä ja kalastusta. Yksityinen loma-asunto Barbarigasta antaa sinulle vapaat kädet suunnitella lomastasi juuri sellaisen, kuin itse haluat. 

Barbarigan lomasi aikana on myös suositeltavaa käydä päiväreissulla Pulan kaupungissa, joka sijaitsee etelässä Barbarigasta. Täällä pääset tutustumaan upeisiin kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin sekä viihtyisään kaupungin keskustaan, missä pääset nauttimaan ihania kroatialaisia perinneherkkuja. Vieraile upeassa amfiteatterissa, jossa voit nauttia teatteriesityksistä ja konserteista tai kiipeä mäen kukkulalle ja vieraile muinaisessa linnoituksessa, joka on tänä päivänä muunnettu kaupungin arkeologiseksi museoksi. Kun olet vieraillut vanhassa kaupungissa ja ihastellut sen hurmaavia kujia, voit nauttia herkullisen aterian loma-asunnossasi Barbarigassa. 

Vuokraa loma-asunto Barbarigasta NOVASOLin kautta

Jos haluat viettää rentouttavan loman Kroatiassa, kannattaa ehdottomasti harkita Barbarigaa lomakohteena. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Istrian alueella yksinkertaisista ja hillitymmistä asunnoista hulppeisiin luksusvilloihin, joissa on oma uima-allas ja merinäköala. Voit myös vuokrata yhden monista lemmikkiystävällisistä kohteistamme ja ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan reissuun niin halutessasi. NOVASOLilta löydät useita tuhansia loma-asuntoja Kroatian alueelta ja autamme mielellämme juuri sinulle mieleisen löytämisessä. Vuokraa unelmien loma-asunto Barbarigasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään ja lähde nauttimaan Kroatian ja Istrian alueen kulttuurista, historiasta sekä nähtävyyksistä yhdessä perheesi kanssa.