search

Vuokraa loma-asunto Barbanista

Loma-asuntoja ja huoneistoja Barbanin kaupungissa Istriassa

Kuvankauniin Barbanin kaupunki sijaitsee mäen huipulla Kaakkois-Istrian alueella Kroatiassa. Loma-asunto Barbanista mahdollistaa muun muassa monipuoliset kokemukset alueen rikkaasta kulttuurisesta perinnöstä, vierailut läheisiin rannikkokaupunkeihin, kuten Pulaan ja Rabaciin, sekä tutustumisen Istrian alueen ainutlaatuiseen luontoon ja sen monimuotoisuuteen. Jos etsit loma-asuntoa Barbanin kaupungista, olet tullut oikeaan paikkaan. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Istrian alueella sekä Barbanissa ja käyttäen nettisivujemme hakurajausta, löydät varmasti itsellesi ja perheellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon Istrian lomaanne varten.

Vuokraa loma-asunto Barbanista

Kokemuksia Barbanin kaupungissa

Barbanin kaupunki rakennettiin muinaisen keskiaikaisen linnoituksen perustuksiin, ja lomallasi täällä pääsetkin ihastelemaan upeita ja arkkitehtuurisesti mielenkiintoisia rakennuksia kyseiseltä aikakaudelta. Täällä pääset tutustumaan goottilaisiin kirkkoihin ja 1400-luvulta peräisin oleviin seinämaalauksiin, jotka kaikki vahvistavat kohteelle ominaisia luonteenpiirteitä. Istrian sisämaasta ja ympäri kaupunkia löydät alueen maisemalle ominaisia plantaaseja ja viljelmiä sekä upeaa kasvillisuutta ja luontoa, jotka ovat tyypillisiä välimerellisen ilmaston luonnolle. Paikalliset tuotteet ja raaka-aineet ovat hyvin laadukkaita ja Barbanin ravintoloissa sekä kahviloissa pääsetkin maistelemaan laadukkaita ja perinteisiä kroatialaisia herkkuja. 

Barbania ympäröivä metsä sekä Rasan joki mahdollistavat metsästyksen ja kalastuksen alueella ja jos satut saamaan hyvän saaliin, voit vaikkapa valmistaa itse illallisen loma-asuntosi keittiössä tai terassilla. Barban on tunnettu siellä vuosittain elokuussa järjestettävästä ”the race of the ring” -ratsastuskilpailustaan, joka on hyvin vanha ja perinteinen tapahtuma Barbanin ja Istrian kulttuurissa. Kohdista halutessasi lomasi Barbaniin juuri kyseisen kilpailun ajaksi, sillä se on kokemus, jollaista et tule muualla saamaan. Lisäksi Barbanin loman aikana kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi ja vierailla päiväreissun verran Rabacin tai Pulan kaupungeissa. Barbanin kaupungissa pääset tutustumaan lukemattomiin upeisiin nähtävyyksiin sekä kokeilemaan monia mielenkiintoisia aktiviteetteja kaupungin hienoissa puitteissa. Unelmien loma-asunto Barbanista tarjoaa loistavan perustan täydellisen lomamatkan toteuttamiselle Istrian alueella. Vuokraa siis loma-asunto Istriasta ja nauti lomasta kauniilla Barbanin alueella!

Vuokraa loma-asunto Barbanista

Vuokraa loma-asunto Barbanista

Barbanissa ja sen lähialueella tarjoamme monipuolisen valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja eri hintaluokissa, jotta sinä voit valita itsesi ja perheesi toiveisiin ja budjettiin parhaiten vastaavan kohteen lomaanne varten. Miltä kuulostaisi esimerkiksi luksus-tyylinen loma-asunto Barbanista kaikilla mahdollisilla palveluilla ja varustuksilla, kuten esimerkiksi omalla uima-altaalla, saunalla tai henkeäsalpaavalla näköalalla? Tai ehkä etsit vähän hillitympää ja rauhallista loma-asuntoa, jossa voit kotoisasti levähtää tapahtumarikkaan ja nähtävyyksiä täynnä olevan päivän jälkeen? NOVASOLilta löytyy sopiva majoitusratkaisu jokaiselle lomailijalle ja jokaiseen budjettiin. 
Muista myös, että voit halutessasi ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan matkallesi, kun valitset yhden monista lemmikkiystävällisistä kohteistamme Kroatiassa. Jos sinulle herää kysymyksiä vuokrausta tai loma-asuntoja koskien, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, niin autamme mielellämme sinua löytämään unelmiesi loma-asunnon Istrian alueelta. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!